- Ticaret Puanı
- 2
Merhaba arkadaşlar, bir kaç gündür şuradaki filesle uğraşıyorum. Gece sabaha kadar çalıştım. En son yorulmuşum uyuyakaldım kalktığımda pc kapalıydı. En son server build alıyodu şimdi freebsdyi açamıyorum boot menüye düşmüş ama sürekli aynı dönüyor.
indirdiğim bsd ve files :
kaptanın vermiş olduğu bsd idi
tek ulaşabildiğim kısım burası
Windowsta başlangıç çökse usb takıp başlangıç onarmayla düzeltiyodum bunda disk ve dvd var diskin isosunu indirdim ama bağlayamadım dvdyi deneyeceğim.
daha önce başına gelen var mı nasıl düzeltebilirim?
indirdiğim bsd ve files :
Lütfen yaşadığınız sorunlar için bana özel mesaj atmayın veya bu konuya yorum yazmayın, Soru, Cevap ve Yardım bölümünü kullanın.
Metin2 geliştirmeye başkalarının hazırladığı fileslerle değil, doğrudan 2014'te sızdırılan Kraizy.tgz kaynak kodlarındaki mainline ile başlamak isteyenlere, hatasız hızlı bir başlangıç sunmak için bu konuyu hazırladım.
Metin2 geliştirmeye başkalarının hazırladığı fileslerle değil, doğrudan 2014'te sızdırılan Kraizy.tgz kaynak kodlarındaki mainline ile başlamak isteyenlere, hatasız hızlı bir başlangıç sunmak için bu konuyu hazırladım.
- Dosyaları Visual Studio 2022 ile hatasız derlenebilecek kadar düzelttim.
- Dosya düzenini iyileştirdim.
- Kullanılmayan/ölü sistem ve kodları kaldırdım.
- Official Client Locale...
- Kaptan Yosun
- dev files freebsd geliştirme mainline server files windows
- Yanıt: 303
- Forum: Dosya Paylaşım - (Files, Panel, Model, Grafik)
kaptanın vermiş olduğu bsd idi
tek ulaşabildiğim kısım burası
Windowsta başlangıç çökse usb takıp başlangıç onarmayla düzeltiyodum bunda disk ve dvd var diskin isosunu indirdim ama bağlayamadım dvdyi deneyeceğim.
daha önce başına gelen var mı nasıl düzeltebilirim?
En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: