Çözülemedi FreeBSD 11.4 - Game - Mysql

• Konuyu açan Konuyu açan puma
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 744
Ne yazık ki bu konuda sorulara çözüm bulunmuyor. Eğer konuda yorumlar varsa hepsini inceleyebilirsiniz. Belki sizlerin sorununuzu çözmek için için ipuçları bulabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

puma

↻ ◁ ❚❚ ▷ ⇆ 
Cezalı
Ticaret Puanı
0
Elinde temiz SRC'li veya SRC'siz Şekilde Game Dosyaları olan arkadaşlar paylaşabilirmi forumlardakini kontrol ettim çoğu eksik veya desteklemiyor....

Merhaba sevgili @puma
Lütfen konu açarken uygun başlık altında açmaya dikkat ediniz.
Teşekkür eder, iyi forumlar dilerim. :)

Game yada db nin freebsd sürümü olmaz her sürümde çalışır sadece gerekli libler olsun yeterli.

Game yada db nin freebsd sürümü olmaz her sürümde çalışır sadece gerekli libler olsun yeterli.
Ufak bir hatırlatma gereği duydum: bazı durumlarda game dosyasının dediğin gibi farklı makinede de çalışması beklenirken core verme durumu ya da bir şekilde hata vererek çalışmama durumu olabiliyor. Böyle durumlar yaşamamak için, sonradan kullanılmaya başlanan makinede her ihtimale karşı tekrardan build almak ve sonra kullanmaya başlamak daha sağlıklı olabilir.

Dostum demek istediğim o değildi sadece bunu kullanıyorum demek istedim ....

Ufak bir hatırlatma gereği duydum: bazı durumlarda game dosyasının dediğin gibi farklı makinede de çalışması beklenirken core verme durumu ya da bir şekilde hata vererek çalışmama durumu olabiliyor. Böyle durumlar yaşamamak için, sonradan kullanılmaya başlanan makinede her ihtimale karşı tekrardan build almak ve sonra kullanmaya başlamak daha sağlıklı olabilir.

Çok haklısın bu konuda bende bir sürüsorun yaşadım bunu kullanıyrum gerekli hatalarla karşılaşmayayım diye belirttim sadece...

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri