Çözüldü Files Dosya Açıklaması??

• Konuyu açan Konuyu açan suleyman06
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 2
  • Gösterim Gösterim 663
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

suleyman06

Bla bla
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Dostlar ben bir files aldım kendime göre fakat filesin içindeki dosyaların ne olduğunu çözemedim..

soru1.png 5 tane dosya geldi Files dosyasının içinde Game ve Mysql var onu Winscp ye attım gerekli yerlere.
Client var oda oyuna girmek için gerekli dosya. Geri kalan 3 ünü anlamadım
source_içi.png
python_iç.png
lib_iç.png
bunları ne yapıcağım veya nereye atacağım konusunda bir fikrim yok. Bilgisi olan bana bir açıklayabilirmi acaba ? Umarım görseller anlatım için yeterli olmuştur.

Dosya Eklentileri

• soru1.webp
    soru1.webp
    2,3 KB · Gösterim: 269
  • source_içi.webp
    source_içi.webp
    3,6 KB · Gösterim: 286
  • python_iç.webp
    python_iç.webp
    2,6 KB · Gösterim: 274
  • lib_iç.webp
    lib_iç.webp
    4,1 KB · Gösterim: 266
Çözüm
1- Source bölümünde ki en üstteki oyunun kaynak dosyaları bir aldında ki oyun client (yani exe) dosyasının kaynak dosyaları. (Yeni sistemler eklemek için gerekli dosyalar)
2- Python bölümü ise pack içerisinde ki (root,locale) gibi dosyaları editleyip kapatmanıza yarayan bölüm.
3- Orada ki lib dosyalarını eğer oyun açılmaz ise (açılışta lib hatası veriyor ise) usr/lib32 içerisine atman gerekiyor. Bu dosyaları attıktan sonra reboot atıp start vermen gerekiyor.

Umarım açıklayıcı olmuştur.
1- Source bölümünde ki en üstteki oyunun kaynak dosyaları bir aldında ki oyun client (yani exe) dosyasının kaynak dosyaları. (Yeni sistemler eklemek için gerekli dosyalar)
2- Python bölümü ise pack içerisinde ki (root,locale) gibi dosyaları editleyip kapatmanıza yarayan bölüm.
3- Orada ki lib dosyalarını eğer oyun açılmaz ise (açılışta lib hatası veriyor ise) usr/lib32 içerisine atman gerekiyor. Bu dosyaları attıktan sonra reboot atıp start vermen gerekiyor.

Umarım açıklayıcı olmuştur.

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri