- Ticaret Puanı
- 1
Merhaba değerli Metin2 topluluğu,
Sizlere, yılların tecrübesiyle geliştirilmiş 1-99 New School ve 1-120 Official tarzı Metin2 PVP server filesleri sunuyorum. Amacımız, size ve oyuncularınıza sorunsuz, eğlenceli ve uzun ömürlü bir oyun deneyimi sağlamak.
Birlikte çalışarak harika işler çıkarabiliriz!
Kişisel Yaklaşım ve Çalışma Prensiplerim
Her şeyi yapabilirim gibi bir iddiada bulunmuyorum; ancak yapabildiğim işleri en iyi şekilde gerçekleştirmek için özenle çalışıyorum. Referans olarak şişirilmiş rakamlar, "şu kadar oyun açtım, şu kadar online gördü" gibi yanıltıcı bilgiler paylaşmak yerine, yaptığım işlerin kalitesiyle güven sağlamayı tercih ediyorum.
Daha iyi bir sunucu deneyimi için birlikte çalışabiliriz. Güçlü bir temel, sizin yaratıcı dokunuşlarınızla en iyi haline ulaşacaktır!
Hayalinizdeki Metin2 sunucusunu birlikte hayata geçirelim!
Sizlere, yılların tecrübesiyle geliştirilmiş 1-99 New School ve 1-120 Official tarzı Metin2 PVP server filesleri sunuyorum. Amacımız, size ve oyuncularınıza sorunsuz, eğlenceli ve uzun ömürlü bir oyun deneyimi sağlamak.
İletişim
- Files Tanıtım:
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
- Discord: farques6
Neden Bizim Fileslerimiz?
- Stabil ve Optimize Edilmiş Sistem
- Tespit edilen hatalar düzeltildi ve sistem daha verimli hale getirildi.
- Performans artırıcı iyileştirmelerle hem güçlü hem de düşük sistemlerde yüksek performans sunar.
- Sürekli Güncellenen ve Geliştirilen Yapı
- Fileslerimiz sürekli geliştirilmeye devam ediyor. Güncellemelerle yeni içerik ve özellikler ekleniyor, mevcut sistemler daha da sağlamlaştırılıyor.
- Test Edilmiş ve Güvenilir
- Fileslerimiz, farklı senaryolar için uzun süre test edilmiştir. Bu, stabil bir oyun deneyimi sunmanızı sağlar.
- Kolay Kurulum ve Profesyonel Destek
- Fileslerimiz yalnızca sezonluk lisans ile sunulur, açık kaynak kod (source) paylaşımı yapılmaz.
- İlgili sunucunuza kurulumu tamamen ben gerçekleştiriyorum. Satış sonrası karşılaşabileceğiniz sorunlarda profesyonel destek sunuyorum.
- Esnek ve Özelleştirilebilir Sistem
- Kendi içeriklerinizi kolaylıkla entegre edebilirsiniz. İster yenilikçi bir New School, ister klasik bir Official tarzı deneyim yaratın.
Çalışma Şartları
- Satın Alım Sonrası İade Yok
- Fileslerin yapısı gereği, satış sonrasında iade kabul edilmemektedir. Lütfen kararınızı buna göre veriniz.
- Başka Fileslere Destek Sağlanmaz
- Yalnızca kendi hazırladığım filesler için teknik destek sunuyorum. Farklı bir kaynaktan alınan fileslere destek sağlanması mümkün değildir.
- Paylaşım ve Yasadışı Kullanım
- Fileslerin, üçüncü kişilerle paylaşılması veya paylaşmaya yönelik girişimler kesinlikle yasaktır.
- Bu tür durumların tespiti halinde müşteri kara listeye alınacak ve tüm hakları feshedilecektir.
- Lisans Süresi ve Kullanım Hakları
- Fileslerimiz yalnızca sezonluk lisanslanır. Sezon bitiminde lisans yenilemesi yapılmazsa kullanım hakkı sona erer.
- Lisans yalnızca satın alan kişiye aittir; devredilemez veya üçüncü kişilerle paylaşılamaz.
- Satın alan müşteri için dosyalar ayrıştılır ve onun oyunu için ayrı dosya tutulur. Başka müşteriler ile paylaşılmaz.
- Erişim Hakları
- Sunucuyu kendiniz satın alırsınız. Size sadece sürüm bilgileri iletilir. İstediğiniz firmadan satın alım yapabilirsiniz.
- Putty, navicat,web tabanı gibi alanlar tamamen sizin yönetiminizdedir.
- Bu süreçlerde dilediğiniz taktirde size yardımcı olabiliriz fakat genellikle müşterinin tercihlerine müdehale etmem.
- Sunucu güvenliğinden müşteri sorumludur, yine bu konuda yardımlarım olur fakat genellikle müşterinin sorumluluğundadır.
- Satış Sonrası Geliştirme ve Güncellemeler
- Satış sonrası oluşabilecek ihtiyaçlara göre geliştirme ve güncelleme yapılabilir. Ancak bu talepler, proje kapsamına ve iş yüküne göre değerlendirilir.
Birlikte çalışarak harika işler çıkarabiliriz!
Profesyonel Destek Hizmetleri
- Karşılaşabileceğiniz Sorunlara Çözüm
- Server fileslerin karmaşıklığının farkındayım. Karşılaşabileceğiniz teknik sorunlarda, gerekli durumlarda profesyonel kişilerden destek alarak çözüm sunuyorum.
- Hedefimiz her zaman en iyi çözümü bulmak, ancak bu sürecin bazen zamana ihtiyaç duyabileceğini bilmenizi isterim.
- Güncelleme ve İyileştirme Desteği
- Satış sonrası ihtiyaçlarınız doğrultusunda güncellemeler veya geliştirmeler yapılabilir.
Neler Sunuyoruz?
- Dengeli ve stabil bir oyun ekonomisi
- Sorunsuz çalışan PvP ve PvE mekanikleri
Neler Yapabilirim?
- Piyasadakilerden farklı bir sistematikle çalışan oto pack (Tasarım değil)
- Özelleştirilmiş web sitesi (Cms sistem - Tema)
- Özelleştirilmiş Tanıtım sayfası
- Oyun içeriği düzenleme
Güven ve Tecrübe Garantisi
Bu projede, bir "her şeyi yaparım" anlayışından uzak durarak gerçekçi ve profesyonel bir hizmet sunuyorum.Test Edin, Karar Verin
Fileslerimizi satın almadan önce test sunucumuzda deneyimleme fırsatına sahipsiniz. Sorularınızı yanıtlamak ve size rehberlik etmek için buradayım.Kişisel Yaklaşım ve Çalışma Prensiplerim
Her şeyi yapabilirim gibi bir iddiada bulunmuyorum; ancak yapabildiğim işleri en iyi şekilde gerçekleştirmek için özenle çalışıyorum. Referans olarak şişirilmiş rakamlar, "şu kadar oyun açtım, şu kadar online gördü" gibi yanıltıcı bilgiler paylaşmak yerine, yaptığım işlerin kalitesiyle güven sağlamayı tercih ediyorum.
Test Sunucusu ve İşlevsellik Önceliği
Test sunucumuzda sistemlerin ve oyun yapısının genel işleyişini görebilirsiniz. Ancak şunu belirtmek isterim:- Drop ve akıcılık gibi içerik detayları, test sunucusunda sadece temel yapıların çalıştığını göstermek amacıyla henüz tam anlamıyla optimize edilmemiş olabilir.
- Testte odaklanmanız gereken en önemli şey, sistemlerin işlevselliği ve stabilitesidir.
İçerik Oluşturma ve Destek
- Satın alan kişilerin büyük çoğunluğu kendi içeriklerini oluşturmayı tercih etmektedir. Bu süreçte gerekli desteği sağlıyor ve ihtiyaçlarınıza uygun rehberlik ediyorum.
- Kendi içeriğini hazırlamak istemeyenler için ise özenle hazırlanmış standart bir içerik sunuyorum. Bu içerik, filesleri satın alan herkesle paylaşılacaktır.
Önerim: Kendi İçeriğinizi Yaratın
Oyun sistemlerimizi kullanarak, size özel bir içerik yaratmanızı öneririm. Böylece sunucunuz, diğer sunuculardan ayrışan bir kimlik kazanabilir. Elbette ek sistem taleplerinizde de yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.Test Sunucusunda Gördüklerinizin Durumu
Test sunucusunda gördüğünüz sistemler genellikle sabit kalacaktır. Ancak içerik ve detaylarla ilgili zaman zaman iyileştirme veya güncellemeler yapılabilir. Satın alma sürecinde iletişim halinde ilerleyerek, içeriklerinizi en iyi şekilde oluşturmanıza yardımcı olacağım.Daha iyi bir sunucu deneyimi için birlikte çalışabiliriz. Güçlü bir temel, sizin yaratıcı dokunuşlarınızla en iyi haline ulaşacaktır!
Hayalinizdeki Metin2 sunucusunu birlikte hayata geçirelim!