Çözüldü Farklı kanallarda mesaj attığımda kanal kapanıyor

• Konuyu açan Konuyu açan appdevs
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 51
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

appdevs

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba, aynı kanalda whisper ile ilgili bir sorun olmuyor fakat farklı kanaldan mesaj gönderdiğimde mesaj karşıya iletilmiyor ve 5 saniye sonra mesajın gönderildiği kanal kapanıyor, kanalın kapanması da şu şekilde var olan bir kullanıcı ile giriş yaparsam hata veriyor fakat olmayan dediğim şifre veya hesap adı yanlış hatası alıyorum kanalı da tam kapatmıyor yani.
Syser sadece db de mevcut
Process: FDWATCH: peer null in event: ident 22
syslog
Oct 27 20:34:16 :: SetPlay off 1909957471 hasan
Oct 27 20:34:16 :: Connection closed. (host: 127.0.0.1)
Oct 27 20:34:16 :: ItemIDRange: returned. 30000001 ~ 40000000
Oct 27 20:34:16 :: ItemIDRange: Build: 30000001 ~ 40000000 start:30000013
SYSERR: Oct 27 20:34:16 :: Process: FDWATCH: peer null in event: ident 22

fısıltı normalde p2p çalışıyor olması lazım sorunsuz acaba fısıltıya bir özellik mi ekledin ondan mı bozuldu kanallar arası

fısıltı normalde p2p çalışıyor olması lazım sorunsuz acaba fısıltıya bir özellik mi ekledin ondan mı bozuldu kanallar arası
yani test olduğu için bir kaç chde testler hiç yapmadım başka bir şey denerken fark ettim ve herhangi bir şey eklemedim fısıltı ile ilgili p2p olması gereken kodlar hangileri biliyor musunuz kontrol edeyim

yani test olduğu için bir kaç chde testler hiç yapmadım başka bir şey denerken fark ettim ve herhangi bir şey eklemedim fısıltı ile ilgili p2p olması gereken kodlar hangileri biliyor musunuz kontrol edeyim
input_p2p de whisper diye aratırsan çıkar herhalde

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.