Yardım Extra Soket Oluşturma MartySama

• Konuyu açan Konuyu açan TEmreAta
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 377
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.
Çözüm
itemlerin süresini nasıl kaldırabilirim real time tarafından 0 değeri alıyor ama 7 günlük
REAL_TIME`yi LIMIT_NONE Olarak değiştir süresiz olur.
Süresini ayarlamak istediğin zaman REAL_TIME 0`ı 0 olan kısımı saniye bazında düzenlersen süresini ayarlamış olursun.

İtemin altına [Süresiz] yazdırmak içinde.
uitooltip.py:
Genişlet Daralt Kopyala
arat :
self.__AppendAbilityPotionInformation()

altına ekle :

## SÜRESİZ İTEM
 if 27989 == itemVnum or 76006 == itemVnum or 70038 == itemVnum or 70057 == itemVnum:
 self.AppendSpace(5)
 self.AppendTextLine("|cFF00FFFF[Sınırsız]", self.NORMAL_COLOR)

Sınırsız yazısında ??? olarak gözükmemesi için Notepadd++ Türkçe yapın.
veya
Kısmını...
Merhabalar arkadaşlar MartySama Altyapı Kostüm Slotlarına Sıfırdan Socket Oluşturma sistemini ekledim envantere takıyorum ama gözükmüyor itemin takıldığı item kayboluyor ama envanterde yansımıyor kostüm penceresinede ekledim normal envanter penceresinede iki tarafdada gözükmüyor
eğer eşya sınırı 32yi aşıyorsa wear max num kısımlarını client ve gameden düzenlemen lazım sayar mısın kaç?

lenth.h dan düzenledim gametype.h dan düzenledim itemdata.h dan düzenledim ama gene gözükmüyor
Sıralamalara dikkat et item_data.h ve item_lenght tarafında. Marty altyapıda genel olarak herkesin karşılaştığı kronik bir sıkıntı bu.
yaptığın bütün eklemeleri atıyorum
ifdef COSTUME_MOUNT_SYSTEM`in altına eklediysen hepsini bu definenin altına ekle. Tablarına kadar eşit olsun bütün eklemelerin. İnce eleyip sık dokursan bu sorunu çözüme kavuşturabilirsin.

Sıralamalara dikkat et item_data.h ve item_lenght tarafında. Marty altyapıda genel olarak herkesin karşılaştığı kronik bir sıkıntı bu.
yaptığın bütün eklemeleri atıyorum
ifdef COSTUME_MOUNT_SYSTEM`in altına eklediysen hepsini bu definenin altına ekle. Tablarına kadar eşit olsun bütün eklemelerin. İnce eleyip sık dokursan bu sorunu çözüme kavuşturabilirsin.
itemlerin süresini nasıl kaldırabilirim real time tarafından 0 değeri alıyor ama 7 günlük

REAL_TIME`yi LIMIT_NONE Olarak değiştir süresiz olur.
Süresini ayarlamak istediğin zaman REAL_TIME 0`ı 0 olan kısımı saniye bazında düzenlersen süresini ayarlamış olursun.

İtemin altına [Süresiz] yazdırmak içinde.
uitooltip.py:
Genişlet Daralt Kopyala
arat :
self.__AppendAbilityPotionInformation()

altına ekle :

## SÜRESİZ İTEM
 if 27989 == itemVnum or 76006 == itemVnum or 70038 == itemVnum or 70057 == itemVnum:
 self.AppendSpace(5)

Sınırsız yazısında ??? olarak gözükmemesi için Notepadd++ Türkçe yapın.
veya
Kısmını
self.AppendTextLine(localeInfo.SURESIZ_ITEM)
Olarak değiştirin.
Locale_game.txt dosyasını açıp
SURESIZ_ITEM [Süresiz]
ekleyin.

Çözüm
Geri