Yardım Etkinlikler Tek Core da Açılıyor

• Konuyu açan Konuyu açan hes
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 708
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

hes

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
merhaba

muhtemelen p2p ile ilgisi olduğunu düşünüyorum ancak şöyle bir ekleme yapmak istiyorum normalde ch1 den bağıranın ch2 den görülmeme sorunu vardı onu p2p security fixi ile çözdüm ama hangi core da event açarsam açtığım event sadece o core da kalıyor bunun sebebi ne olabilir?

Tam olarak bir bilgim yok ancak. Daha önce sistem yazarken yanlışlıkla kanallar arası bağlantıyı bozmuştum. Sizdeki gibi ch1'de bağırdıkları zaman ch2'de gözükmüyordu. Belki event sorunu da yine bunla alakalı olabilir.

Timer'lar sadece açtığınız kanalda çalışır. Ancak event flaglar tüm oyunu kapsar.

Tam olarak bir bilgim yok ancak. Daha önce sistem yazarken yanlışlıkla kanallar arası bağlantıyı bozmuştum. Sizdeki gibi ch1'de bağırdıkları zaman ch2'de gözükmüyordu. Belki event sorunu da yine bunla alakalı olabilir.

Timer'lar sadece açtığınız kanalda çalışır. Ancak event flaglar tüm oyunu kapsar.

tamamdır teşekkür ederim ben biraz daha deneme yanılma yapayım çözersem buraya çözümü yazmak sözüm olsun

Geri