ETKA YAZILIM ŞİKAYET KONUSU

• Konuyu açan Konuyu açan ZoldyckWork
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 25
  • Gösterim Gösterim 367
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

ZoldyckWork

Üye
Üye
Ticaret Puanı
1
Selamun Aleyküm Hayırlı Forumlar.

Bu arkadaş ile 1 Hafta önce Arvis2 Dosyalarına WON Sistemi eklemek için 2.500TL'ye Anlaştık. 1.500TL önden ücret ödemesi yaptı. Sonrasında Source ile alakalı problemlerden ötürü Arkadaşa Tera2 Filesına geçme önerisinde Bulundum. Kabul etti ve Bizim aramız'da projelik bir anlaşma olacağını belirtti. 1.500 TL aldığım hesabı kapatmak için Allah var Arkadaşın hakkkınada girilmesin diye Fix atmaya Başladım Tera2 filesına. Ardından kendisi bu filesı kullanmak istemediğini tekrar fikir değiştirdiğini ve Majestenin 65 250 Filesına geçmek istediğini söyledi. Tamam eyvallah emeğim söz konusu değil öyle olsun ona geçelim kardeşim dedim. Tekrarında 4 Günlük bu süreçte Majestenin filesı üzerinden 31 adet fix ve Client protection eklemesi yaptım. Bugün beni kendisi arayıp başka bir developer ile çalışacağını bana sadece sistem ekleteceği zaman ulaşıp para vereceğini söyledi. Ben de kendisine Yaptığım İşlemlerden 1.500 TL çıkartıp geriye ödemesi gereken miktarı Yazdım. Kendisi bana Beni s*kmeye mi çalışıyorsun cart curt diye para ödemeyi kabul etmiyor. Az önce 20:00 civarlarında telefonla arayıp telefonda beni Tehdit etti. Ailevi küfürler etti. Hepsinin kaydını aldğımı belirttim ve kayıttaydım'da arkadaş hakkında savcılığa başvuracağım.

BU KONUYU AÇMA SEBEBİM ARKADAŞIN BANA PARA ÖDEMESİ DEĞİL AKSİNE FORUMDA BULUNUP DİĞER İNSANLARI DOLANDIRMAMASIDIR.
ADMİNLER KANIT İSTEYEBİLİR TEK TEK İLETEBİLİRİM VE TÜM MESAJLAŞMALAR FORUM UZERINDEN GERÇEKLEŞMİŞTİR. @ETKA YAZILIM

Ben parasında olmadığımı konuda belirtmiştim burada tekrar belirtiyorum. 30 yaşında evli barklı, çoluğu çocuğu olan adam. Elber bir yerinden çıkar ama 3 kuruş içinde beddua edecek değiliz. Arkadaşın başkalarını dolandırmasını istemiyorum.

@ZoldyckWork aranızdaki anlaşma konuşması ve iş planı hakkında olan konuşmaları kvkk kapsamına girecek bilgileri gizleyerek konuya dahil ediniz.

@ETKA YAZILIM konuyla ilgili açıklamanız nedir ?

Sayın Degerlı Admınlerım Bu Arkadaşla Kendı Projemızde Başlatılan Won Sıstemı Icın Ilan Atmıstım Fakat Bu Okadar Samımı Yaklaştıkı Fıyat Almamın Ardında Won Sıstemı Eklentısı Icın Konustuk 2.500 tl anlaştık 2 gune kadar teslım edecegını soyledı neyse konuyu pek fazla uzatmıyacam 5 gun boyunca ısın hakında gelemeyınce projede long long hatası olup bır sekılde konusma yaparak tera2 kendısı onerdı won sıstemı yapamadıgı ıcın ve terada won sıstemın eklı oldugunu anlıyınca kendısıyle tera uzerınde calısma yaptıgını dıle getırdım tabı won sıstemıne başlamadan once 1500 attım won sıstemınde hata bug ws gıbı durum yoksa kontrol edıldıkten sonra paranın kendısıne gerı kalanı teslım edecegını soyledım neyse konuyu uzatmıyorum teraya gectık sonra hataları bıldıgım ıcın daha oncekı calısmalar oldugu ıcın kendısıne başka bır fıleste devam etme geregı duydum o fıleste won sıstemı eklı sayet tıcaret uyarlanması pazar sıstemıne uyarlanması ve sınırsız wona cevırecegını soyledım tmm dedı bende kendısıne soyle 1500 attım fakat zaten won sıstemı burdan eklı hersey calısıyor bununla ugras attıgım parasını telafı etmesını ıstedım ve bu arkadaş fıxlere gecmıs fıxlere gecmeden once kendısıne tekrar soyledım won sıstemını yap arkadaşn bana ılletıgı konu su bır ısle ugrasayım bıtıreyım ısten ıse atmayı sevmıyorum bende kendısını kırmadıgım ıcın tmm olur yap dedım bende bılmıyordum attıgım paranın karsılıgında haberım yokken fıx cıkarmıs 31 tane ve 1500 atmısım ustunde calısma yok 3100 hesap cıkartıyor kendı kendınede ıs yapıyor kendısınde zaten sıgara alacak parası yok bana sıgara parası at dıyen bır ınsan bu sekılde nasıl konusmayı cesaret edebılıyorsa onuda anlamıs degılım fakat ısı bılmıyorum kelımesını kendıne yedıremıyor benımde ona sordugum soru bu attıgın fıxler neden bu kadar pahalı onuda gectım maden fıx yapmıssın o fıxlerı kontrol ederım eger dedıgın hatalar varsa eger dedıgın durumlar varsa ewh ama ustunde para vermem dıye kendısıne soyledım zatn bu arkadaşa 1500 attıgım ıcın kendını akıllı sanıp nasıl yıyebılcegını dusurken kendı dolandırıcılık ısmını bana katmaya calısıyor benım kendısıne soyledıgım konusmalar bellı ekrek adamın agzında 1 sefer soz cıkar 3 gun ona muddet ya o ısımı teslım eder adam gıbı ben gelıstırıcııyım deyıp won sıstemı yapamıyan 22 yasında bır velet artı kendı kendıne ıs cıkarıtyor artı hesap cogaltıyor boyle bır musterı memnunıyetı kazanmayı ılk defa gordugum ıcın kendısını burda 1500 harf yazarak gostermeyı seven bır ınsan degılım dedıgım gıbı ya ısımı teslım edecek yada o parayı atmıyorsa forumda mahkeme kurulmasına gerek yok :) lafımında arkasındayım bu kadar ınsanda sahıt olsun kalkamıyacagın bır seyın ustune oturmam soz erkek sozudur butun konusmalar kanıtlar mevcuttur yukluyorum

butun konusmalar ekran goruntusu mevcuttur suan yukluyorum dahıl edıcem konusmalara

attıgı fıxler 5 yasımdakı kızımın yapabılcegı fıxler kendısınede soyledım fıxlerıne bakarım dedıgın hatalar varsa yazar kanıtlı bır sekılde sana atarım ama dedıgın fıxler yoksa eklemem lakın zaten sana para atmısım ortada olmuyan bır ıs ıcın neden tekrar sana para atayım onuda gectım kendıne kendısı 31 tane fıx olusturmus evet fıx yapacagını soyledı fakat 31 tane fıx olusturacagını soylemedı 3100 hesap cıkartması dolandırıcılık sayılıyorsa :) :) kendısının buyumesını talep edıyorum sayın admım elımde butun kanıtlarım mevcut bosu bosuna burda olmuyacak dua amın demem arkadaşla burda gorusme degılde real hayatta cayısı ıcecem ya paramı teslım eder fıxler onun olsun yada eklı olan fıleste won sıstemını yapıp attıgım para helali olur atmasada hıc bır babayıgıt paramı yedırmem bunuda nasıplık olan erkeklık gururuma soyluyorum saygılarımla kanıtlarıda yukluyorum geregın yapılmasını arz edıyorum bu arkadaşın hıc bır ısten anladıgı yok bılgınıze dıger arkadaşlarında bunla ıs yapmasını tavsıye etmem cebınde 1 kurus olmuyan bır ınsan sıgara parası ıcın bende para talep eden ınsan benım 1500 tl paramın ustunemı yatacak :) :) :)

Son düzenleme:
arkadaşın 31 tane fıx cıkartacagına dahıl bır konusma varsa ben sucumu dolandırıcılık olarak kabul ederım ama bu arkadaşın dolandırıcı olduguna dahıl tum seslerde konusmalarda mevcut onuda paylaşacam sımdı sayın admınlerım

Dosya Eklentileri

• won sıstemı 2.webp
    won sıstemı 2.webp
    40,1 KB · Gösterim: 38
  • won sıstemı konusması.webp
    won sıstemı konusması.webp
    47,1 KB · Gösterim: 33
kendı kendıne cıkartıgı ısler haberım yokken evet 2 3 tane fıxlerde bahsetmıstı haberım var ama 31 tane fıx oldugunu ve hesabın 3100 olacagını soylemedı konusmalar var elımde suan mevcut dıledıgın taktırde atıyorum hemen bu nedenle paran yıyen dolandırıcı degılde ısı kabul etmıyen dolandırıcı oluyorsa mmo tutkunlarıda bu sekılde taktır ederım
2.webp

Arkadaş 1.500 TL'lik hesabın kapanamasını istediğini söyledi. Ben de hay hay diyerek fix atmaya başladım. Zaten projelik çalışacağımız için dediğim eklentileride sağladım. Bana bugün arayıp başkası ile çalışacağını bildirdi. Ben de ek olarak yaptığım işlemlerin ücretini talep ettim sonuç olarak söz de projelik çalışacaktık ve bana iş yaptırdı. Hala benim derdimin para olduğunu sanıyor. Herkes görsün nasıl bir dolandırıcı olduğunu. Konuyu açtığım anda bir arkadaşta mesaj attı senin hakkında.

kac defadır soyluyorum ısrarla elındekı fıxlerı bırak bende dedım belkı 2 3 tanedır bu arkadaşn yapacagı ıslemlerı bılmedıgım ıcın bana hesap cıkartıyor ve cıkarttıgı hesap 31 tane fıx 3100 1500 zaten atmısım won sıstemı yok ortada yaptıgı 31 tane fıx ıcınde arkadaşın test ıcerısıne gıdıp gorup saydıgın fıxlerı kontrol ederek ne yapmıssın ne yapmamıssın kanıtlı bır sekılde sana anlatarak durumu dıle getırcem dıye kendısıne soyledım ama ben 31 tane fıx ıcın 3100 hesap odemem zaten 1500 atmısım ıs yok ortada artı yapılmıyan bır ıs ıcın neden ucret atayım dıye soyledım neyse 31 tane fıx ardında arkadaş kendı kendıne tıcaretı kesmıs hesabı kapatmıs paramı atmasan sourcelerı atmam sankı umrumdaydı :) fıxler kendısıne ve sızlere tekrar edıyorum o arkadaş yarım bıraktıgı ısı ya devam edecek yada o paramı ıade edecek bız zaten ılk won sıstemı olmuyan fılesımız 2500 anlaştık bunda ıse won sıstemı var hersey calısıyor sadece uyarlanacak durumlar var eklemesınede gerek yok uyarlasın ıstedıgım sısteme sonra o sag ben selamet ya wonu yapamıyorum beceremıyorum dıyorsa 1500 tl karsında 31 tane fıx guncelemesı atsın fazlada yapıyorsa hakım helalınde yesın ne kendını burda kandırsın nede benı o yuzden ınsan 1 namusu ıcın 2 ekmegı ıcın yapamıyacagı hıc bır sey yoktur bu nedenle hakımı yedırtmem ne ona nede onun gıbılerıne anlatacaklarımda bu kadar ıstedıgınız kanıtlar hersey mevcut ıstedıgınız gıbı atabılırım
won sıstemı enes.webp

Arkadaş 1.500 TL'lik hesabın kapanamasını istediğini söyledi. Ben de hay hay diyerek fix atmaya başladım. Zaten projelik çalışacağımız için dediğim eklentileride sağladım. Bana bugün arayıp başkası ile çalışacağını bildirdi. Ben de ek olarak yaptığım işlemlerin ücretini talep ettim sonuç olarak söz de projelik çalışacaktık ve bana iş yaptırdı. Hala benim derdimin para olduğunu sanıyor. Herkes görsün nasıl bir dolandırıcı olduğunu. Konuyu açtığım anda bir arkadaşta mesaj attı senin hakkında.
:) :) kanıtla bu sekıldemı savcılıga gıdecen :) :) kınıyorum ve uzuluyorum sana ıyı geceler senden daha onemlı ıslerım var senden haber beklıyorum sende dedın ya paranı vermıyecem maden sende erkeksen o lafının arkasında durarsın sen daha erkek gormemıssın sadece bunu soyluyorum ve konuyu kapatıyorum sana ıyı geceler

Hala anlamıyor kendisinin aklı ile alay etmeyeceğim. Telefon'da anama avradıma söverken ses kaydı alıyorum dedim sana. Dava için uzlaşma bedelini ben senden alacağım merak etme.

Kendisi ile ilk iletişim için yazıştığımız mesaj bknz;
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Etka2 Projesi İçin Bana Gönderdiği Dosyalar Hakkındaki Yorumum;

Tera Filesına Geçiş Aşaması Bana Upload Ettikleri ve Yazdığı;

Kendisine Github kurdurdum;

Telefonla beni arayıp files değiştirmek istedi yine kabul ettim emeğim olmasına rağmen ve bana burdaki sste majeste filesı atıyor;

Sözde büyükhosting tarafından dolandırılan bu arkadaş büyükhostingin dosyalarını almaya çalışacağını söylüyor;

Perşembe gününden beri bana ödeme geçeceğini söylüyor, telefon'da konuştuğumuz için çoğu konuyu ssleyemiyorum. Tekrarlıyorum amacım bu arkadaşın 1.5 2 lirası değil başkalarını dolandırmaması.

savcıya sayın savcım sıgara ver derdımı anlatayımmı dıyecen bu akılla fazla yasamazsın :) sen bu kelımelerınle ancak buyuklerını korkutabılırsın bu nedenle paramı yıyeceksın ben sana soverkende sende susacaksın oylemı akıllısın tebrık ederım senı söz erkekgın agzında 1 sefer cıkar ve burda mılletı dahada fazla rahatsız etmıyelım kımse bızı dınlemek zorunda degıl senınle coooookkkk goruscez enessssss derdı para olmuyan ınsan benım paramı yıyecek oylemı akıllı cocuk sen once buyu gel tmmı sımdı derdını gıt buyuklerın kımse selamımı ılet
rrrrr.webp

savcıya sayın savcım sıgara ver derdımı anlatayımmı dıyecen bu akılla fazla yasamazsın :) sen bu kelımelerınle ancak buyuklerını korkutabılırsın bu nedenle paramı yıyeceksın ben sana soverkende sende susacaksın oylemı akıllısın tebrık ederım senı söz erkekgın agzında 1 sefer cıkar ve burda mılletı dahada fazla rahatsız etmıyelım kımse bızı dınlemek zorunda degıl senınle coooookkkk goruscez enessssss
21707 eklentisini görüntüle
Nasıl bir karaktersiz herif olduğunu aslında bu mesajınla belirttin. Düşünsenize iş yaptırıyorsunuz parasını vermiyorsunuz. Adam yine gelip kanka bari 100 lira at sigara alayım diyor. Ona cevap vermeyip sonrasında hakkında açılan şikayet konusunda ss'liyor :D

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri