Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Epack32 gibi programlar kullanması çok zahmetli programlar. Paketleyeceksin de pack'a atacaksın da uğraştırıyor. Eterpack çok daha basit. tek tek packa atmakla da uğraşmıyoruz. Windows 10'a geri döndüm gene aynı hatayı alıyorum neyden kaynaklı anlayamadım bir türlü.
Epack32 gibi programlar kullanması çok zahmetli programlar. Paketleyeceksin de pack'a atacaksın da uğraştırıyor. Eterpack çok daha basit. tek tek packa atmakla da uğraşmıyoruz. Windows 10'a geri döndüm gene aynı hatayı alıyorum neyden kaynaklı anlayamadım bir türlü.
Ek bilgi: Eğer EPack32 programını dosyalarıyla beraber pack klasörüne atıp orda çalıştırırsanız(varsayılan pack dizini olarak da pack klasörünü seçin), aç-düzenle-kapat şeklinde kullanabilirsiniz. Kopyalayıp pack içine yapıştırma derdi ortadan kalkmış olur.