- Ticaret Puanı
- 1
Bu konudaki dosyalar lazım elinde olan var mı? : Eski Tip Açacaklar İçin Razador Nemere ve Catacomb Giriş Yeri Düzeltmesi
Elimdeki en eski olan 2011Eski bir clientin 2007 2008 2010 clientleri olabilir bunların içinden sohan dağının ve ateş diyarı haritalarının dosyalarını kendi packındaki map klasörleri ile değiştirirsen eskisi gibi olur.
O da olur farketmez 2011 yılında nemere ve razador yoktu.Elimdeki en eski olan 2011
Kontrol edeceğim.O da olur farketmez 2011 yılında nemere ve razador yoktu.
Patchleri hiç bilmiyorum hangi dosya içerisinde olabilir bunlarO da olur farketmez 2011 yılında nemere ve razador yoktu.
Tamam bu ikisi işte.Patchleri hiç bilmiyorum hangi dosya içerisinde olabilir bunlar
edit
outdoorflame1
OutdoorSnow1
sadece tapınak kaldı
Konuda tapınak yazmış ta o olmayacak mı?Tamam bu ikisi işte.
catacombu bilmiyorum ama razador ve nemere bu iki pack içinde.Konuda tapınak yazmış ta o olmayacak mı?
Tamam sorun yok. O npc yide server tarafından sabitlemesini kaldır tamamdır. NPC adını mob namesde arat o vnum ile map klasörlerindeki npc txt içinden o vnumu kaldır.
Aynen kaldırdım teşekkürler. Catacomb u da bulursam bu da biterTamam sorun yok. O npc yide server tarafından sabitlemesini kaldır tamamdır. NPC adını mob namesde arat o vnum ile map klasörlerindeki npc txt içinden o vnumu kaldır.
Catacomba hangi haritadan gidiliyor bilmiyorumdaAynen kaldırdım teşekkürler. Catacomb u da bulursam bu da biter
Tapınak neresi oluyorCatacomba hangi haritadan gidiliyor bilmiyorumda
Vadideki tapınak. Onun harita adı metin2_map_milgyo bu pack içinde ve server tarafında bunu yine aynı şekilde eskiler ile değiştir ve npc yi kaldır. Ek olarak şimdi hatırladım yıllar yıllar önce bir serverde catacomb vardı ilk defa cata gitmiştim bir dahada o tarz bir oyun oynamadım hatırladım tapınaktan gidiliyordu hatta şeytan kulesi npcsinin alt taraflarında bir yol var oralardaydı galiba.Tapınak neresi oluyor
Şuan oyuna giremiyorum [C++] Kanal Değiştirme Sistemi bunu eklerken bir hata verdi çözmedim deVadideki tapınak. Onun harita adı metin2_map_milgyo bu pack içinde ve server tarafında bunu yine aynı şekilde eskiler ile değiştir ve npc yi kaldır. Ek olarak şimdi hatırladım yıllar yıllar önce bir serverde catacomb vardı ilk defa cata gitmiştim bir dahada o tarz bir oyun oynamadım hatırladım tapınaktan gidiliyordu hatta şeytan kulesi npcsinin alt taraflarında bir yol var oralardaydı galiba.
Bu sistemi kullan. O anlatımda eksik falan var hem bu sistem daha iyi.Şuan oyuna giremiyorum [C++] Kanal Değiştirme Sistemi bunu eklerken bir hata verdi çözmedim de
Sanırım tuşlar eksik nereden bulurum?
9625 eklentisini görüntüle
Tamam bunu yaparım.Bu sistemi kullan. O anlatımda eksik falan var hem bu sistem daha iyi.
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Bunu da buldum çok saolasın. Teşkkür ederim.Vadideki tapınak. Onun harita adı metin2_map_milgyo bu pack içinde ve server tarafında bunu yine aynı şekilde eskiler ile değiştir ve npc yi kaldır. Ek olarak şimdi hatırladım yıllar yıllar önce bir serverde catacomb vardı ilk defa cata gitmiştim bir dahada o tarz bir oyun oynamadım hatırladım tapınaktan gidiliyordu hatta şeytan kulesi npcsinin alt taraflarında bir yol var oralardaydı galiba.