- Ticaret Puanı
- 0
Hakkımda
Merhaba arkadaşlar Ben Enix Yazılım ismim ve soyadım : Enes Dursun Yaşım 20, 4 yılı aşkındır metin2 üzerinde çalışmaktayım. 1 Yıl önce C++, Python gibi dillerin eğitimini aldım ve kendimi geliştirdim Php, MySQL, C++, Python ve daha aklıma gelmeyen yazılım dilleri orta veya az derecede bilmekteyim Aktif olarak işim gereği Python ve C++ dilleriyle uğraşıyorum.
Şuanda elimde sadece Altyapı Filesim Mevcuttur kısa zamanda tam anlamıyla bir Server Files yapacağım 1-99, 1-105 şeklinde ayarlanmış Fileslerı Yakında burada görebileceksiniz. Şuan için sadece teknik destek şeklinde yardım verebilirim ileride Fileslerimi bu konu üzerine ekleyeceğim.
Yapabildiklerim Ve Yapabileceklerim Kısaca Şu Şekildedir.
1 - Syserr Hatalarını Çözümleme (Pack-Server-Source)
2 - Mob-Drop-İtem, Special_Item_Group Ayarlama
3 - Sistem Ekleme - Kaldırma&Sökme
4 - Login Loading Tasarım Ve Düzenleme
5 - Quest Sıfırdan Yazma Veya Düzenleme
6 - Silah - Zırh - İtem - Harita Ekleme Veya Hataları Giderme
7 - Istenilen Filesin Kurulumu veya Düzenlenmesi
8 - SQL, Proto Düzenleme TXT, NOTXT Ayarlamaları
9 - Damage, Oyun Hasar Ayarlaması / Düzenlemesi
10 - Autopack Kurulumu ve Tasarımı veya Güncellenmesi
11 - Oyun Core Hatalarının Çözümlenmesi
12 - Kişiye Özel Files Hizmeti - Sıfırdan, Altyapı, Fixli, Fixsiz, Sistemli, Sistemsiz
13 - Site Web Panel Geliştirilmesi WMCP, MHMS eklenti eklemesi veya farklı web panelleri olabilir
14 - Lua Hatalarının Giderilmesi - Core Dumped giderilmesi
15 - Source güncellemeleri (cyptopp, boost, gcc, mysql, vs2019) güncellemeleri yapılabilir.
Verdiğim Hizmetin Şartları Şu Şekildedir.
1 - Yapılan her hangi bir işlemden sonra her hangi bir ücret iadesi söz konusu değildir.
2 - Çoğu işlemler (Filesler ve madde 15 -src güncelleme hariç) yapıldıktan 12 Saat içerisinde desteği mevcuttur. 12 Saat sonra yapılacak işlemler ücretli yapılacaktır.
3 - Hizmet verilmeden önce hizmet ücreti önceden ödenmesi gerekmektedir ve ücretin hesapta görünmesi gerekecektir daha sonra hizmet sağlanır.
Ulaşabileceğiniz İletişim Adresleri.
Discord : EnixYazilim#8887
Bu Adreslerim haricinde başka iletişim adreslerim yoktur.
Merhaba arkadaşlar Ben Enix Yazılım ismim ve soyadım : Enes Dursun Yaşım 20, 4 yılı aşkındır metin2 üzerinde çalışmaktayım. 1 Yıl önce C++, Python gibi dillerin eğitimini aldım ve kendimi geliştirdim Php, MySQL, C++, Python ve daha aklıma gelmeyen yazılım dilleri orta veya az derecede bilmekteyim Aktif olarak işim gereği Python ve C++ dilleriyle uğraşıyorum.
Şuanda elimde sadece Altyapı Filesim Mevcuttur kısa zamanda tam anlamıyla bir Server Files yapacağım 1-99, 1-105 şeklinde ayarlanmış Fileslerı Yakında burada görebileceksiniz. Şuan için sadece teknik destek şeklinde yardım verebilirim ileride Fileslerimi bu konu üzerine ekleyeceğim.
Yapabildiklerim Ve Yapabileceklerim Kısaca Şu Şekildedir.
1 - Syserr Hatalarını Çözümleme (Pack-Server-Source)
2 - Mob-Drop-İtem, Special_Item_Group Ayarlama
3 - Sistem Ekleme - Kaldırma&Sökme
4 - Login Loading Tasarım Ve Düzenleme
5 - Quest Sıfırdan Yazma Veya Düzenleme
6 - Silah - Zırh - İtem - Harita Ekleme Veya Hataları Giderme
7 - Istenilen Filesin Kurulumu veya Düzenlenmesi
8 - SQL, Proto Düzenleme TXT, NOTXT Ayarlamaları
9 - Damage, Oyun Hasar Ayarlaması / Düzenlemesi
10 - Autopack Kurulumu ve Tasarımı veya Güncellenmesi
11 - Oyun Core Hatalarının Çözümlenmesi
12 - Kişiye Özel Files Hizmeti - Sıfırdan, Altyapı, Fixli, Fixsiz, Sistemli, Sistemsiz
13 - Site Web Panel Geliştirilmesi WMCP, MHMS eklenti eklemesi veya farklı web panelleri olabilir
14 - Lua Hatalarının Giderilmesi - Core Dumped giderilmesi
15 - Source güncellemeleri (cyptopp, boost, gcc, mysql, vs2019) güncellemeleri yapılabilir.
Verdiğim Hizmetin Şartları Şu Şekildedir.
1 - Yapılan her hangi bir işlemden sonra her hangi bir ücret iadesi söz konusu değildir.
2 - Çoğu işlemler (Filesler ve madde 15 -src güncelleme hariç) yapıldıktan 12 Saat içerisinde desteği mevcuttur. 12 Saat sonra yapılacak işlemler ücretli yapılacaktır.
3 - Hizmet verilmeden önce hizmet ücreti önceden ödenmesi gerekmektedir ve ücretin hesapta görünmesi gerekecektir daha sonra hizmet sağlanır.
Ulaşabileceğiniz İletişim Adresleri.
Discord : EnixYazilim#8887
Bu Adreslerim haricinde başka iletişim adreslerim yoktur.