Yardım EM İle alınan itemleri ticaretini iptal etme

• Konuyu açan Konuyu açan ShadowScript
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 10
  • Gösterim Gösterim 175
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

ShadowScript

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba değerli arkadaşlarım

Başlıkta da belirttiğim gibi nesne Market‘ten EM ile alınan itemlerin oyun içinde ticaretini kapamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim bu konuda bana yol göstermek isteyen arkadaşlarıma teşekkür ederim herkese iyi günler

en basit yöntem nesnede em ile satacağın eşyaları klonlayacaksın ve flaglarından ticaretini kapatacaksın onun harici hazır bir sistem yok soulbind sistemini inceleyip bağlı item olarak rework ettirebilirsin biraz bilgin varsa

en basit yöntem nesnede em ile satacağın eşyaları klonlayacaksın ve flaglarından ticaretini kapatacaksın onun harici hazır bir sistem yok soulbind sistemini inceleyip bağlı item olarak rework ettirebilirsin biraz bilgin varsa
Cevap için teşekkürler
Basit yöntemi kullanmak isterim ama
İtemleri kopyaladığımda vnumlarıda değişeceği için oyun içi bozulmalar olacaktır bu yol doğru gelmedi o yüzden benim de aklıma geldi ama

Soul hakkında bir bilgim yok

teşekkür ederim. peki direk tablodan stunu ekledikten sonra db ve game kısmında nerelerde günceleme yapmam gerek yardımcı olur musunuz
client pack tarafından gerek varmı ?

teşekkür ederim. peki direk tablodan stunu ekledikten sonra db ve game kısmında nerelerde günceleme yapmam gerek yardımcı olur musunuz
Satece stun eklemekle olmuyor em ile alındığında stun değeri o itemin 1 olucak ve 1 olam değerli item ticaret yapılmayacak yere atılmayacak vs vs soulbind sistemi istediğine en yakın sistem sadece süre kısmını kullanmayıp uyurlaman gerek

Basic item diye bi sistem var(başlangıç itemlerinde kullanıyorlar) hangi fileslerde var bilmiyorum o mantıkla halledersin.

Bu konuda bir çözüm üretebilirsen en azından izlediğin yol ile ilgili bilgi verebilir misin? Müsait zamanda ben de detaylı bakacağım en mantıklı nasıl olur diye
Basic sistem düşündüm fakat filesimde yok hazır olarak.

o yüzden inceleyeceğim yol @asilords da dediği gibi em ile item alınırken araya girip item tablosunda em 1 olarak kayıt edeceğim. Sonrasındada
Normalde Anti_Shop flagı gelidiğinde verilen hatayı bulucam oraya bir ifte kendim eklicem eğer em == 1 ise bu itmin satışı yapılamaz diye.

başarılı olursa burada kod paylaşımıda yapmaya çalışırım.

Basic sistem düşündüm fakat filesimde yok hazır olarak.

o yüzden inceleyeceğim yol @asilords da dediği gibi em ile item alınırken araya girip item tablosunda em 1 olarak kayıt edeceğim. Sonrasındada
Normalde Anti_Shop flagı gelidiğinde verilen hatayı bulucam oraya bir ifte kendim eklicem eğer em == 1 ise bu itmin satışı yapılamaz diye.

başarılı olursa burada kod paylaşımıda yapmaya çalışırım.
Silah veya zırh satışı da yapılabileceğini düşünerek eşyalara+ basıldığında veya dönüştüğünde tekrar ayar yapman gerekeceğini unutma

Geri