Elf Karakteri Animasyon Düzenlemesi

• Konuyu açan Konuyu açan Mavi Ruh
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 22
  • Gösterim Gösterim 471

Mavi Ruh

WWW.MR-3DWORK.COM
Premium Üye
Grafiker
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
1
Yavaştan başlamak istedim. En basitleri olarak balık animasyonlarını düşündüm. Ve şöyle bir şey çıktı ortaya. Bakalım daha neler olacak...

Ekran görüntüsü 2025-01-26 232809.webp
Ekran görüntüsü 2025-01-26 232706.webp
Ekran görüntüsü 2025-01-26 232828.webp
Ekran görüntüsü 2025-01-26 232913.webp

bu sorunu çözemediğim için filesime elf eklememiştim :D
2016-2018 yılları arasında nedense hiç gözüme gelmemişti bu animasyonlar ve sanırım çoğu kişinin de öyleydi ekleyen ekliyordu ahaha

Başarılar, bu sıralar bu karakter popüler oldu. Gayet güzel gözüküyor. Eline sağlık.
Teşekkür ederim. Evet bende durduk yere popüler olmasını anlamadım açıkçası.

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
55-120 furyasından yeni karakter diye bütün her yere sekti popülerliği. Gayet güzel gözüküyor, eline sağlık.

hocam sizinle tanısma tıcaret yapma fırsatımız olmadı ama youtubenız olsun gereklı paylaşımlarınız emeklerınız olsun hem temız bırısınız hem cok basarılı ısının ehlı olan bır ustasınız sızın derslerınızı gormek benım ıcın bır sereftır taktır edıyorum keske her ınsan sızın gıbı boyle basarılı olabılse belkıde var göremıyorum ama gorduklerımın arasında en basarılır taktır edılecek kısı olarak sızı bılıyorum helal olsun bu ısınızı severek yaptıgınız ıcın

hocam sizinle tanısma tıcaret yapma fırsatımız olmadı ama youtubenız olsun gereklı paylaşımlarınız emeklerınız olsun hem temız bırısınız hem cok basarılı ısının ehlı olan bır ustasınız sızın derslerınızı gormek benım ıcın bır sereftır taktır edıyorum keske her ınsan sızın gıbı boyle basarılı olabılse belkıde var göremıyorum ama gorduklerımın arasında en basarılır taktır edılecek kısı olarak sızı bılıyorum helal olsun bu ısınızı severek yaptıgınız ıcın
Merhaba,
Sözleriniz beni gerçekten çok mutlu etti. Böyle bir takdirle karşılaşmak, yaptığım işe olan sevgimi ve bağlılığımı daha da pekiştiriyor. Bu kadar değerli bir insanın beni bu şekilde görmesi benim için büyük bir şeref. Umarım ileride tanışma ve birlikte güzel işler yapma fırsatımız olur. Sizin gibi düşünen ve destekleyen insanlar sayesinde bu iş çok daha anlamlı hale geliyor. Güzel dilekleriniz ve motivasyon veren sözleriniz için gönülden teşekkür ederim.

Merhaba,
Sözleriniz beni gerçekten çok mutlu etti. Böyle bir takdirle karşılaşmak, yaptığım işe olan sevgimi ve bağlılığımı daha da pekiştiriyor. Bu kadar değerli bir insanın beni bu şekilde görmesi benim için büyük bir şeref. Umarım ileride tanışma ve birlikte güzel işler yapma fırsatımız olur. Sizin gibi düşünen ve destekleyen insanlar sayesinde bu iş çok daha anlamlı hale geliyor. Güzel dilekleriniz ve motivasyon veren sözleriniz için gönülden teşekkür ederim.
Eksık olmayın allah emeklerınızı boşa hıc bır zaman cıkarmasın sevılıyorsunuz

Hafızam beni yanıltmıyorsa bu karakterin animasyonlarını düzeltmenizi isteyenler vardı. Ayrıca bi insanı en çok mutlu eden şeylerden birisi yaptığı işten keyif alması ve ortaya çıkan sonuçların insanlar tarafından beğenilmesi

Hafızam beni yanıltmıyorsa bu karakterin animasyonlarını düzeltmenizi isteyenler vardı. Ayrıca bi insanı en çok mutlu eden şeylerden birisi yaptığı işten keyif alması ve ortaya çıkan sonuçların insanlar tarafından beğenilmesi
Evet maşallah güçlü bir hafızaya sahipsiniz. Kesinlikle katılıyorum. 🥰

baya güzel olmuş hocam şu karaktere yeni bir duruş animasyonu da yakışır

Geri