Başarılar, bu sıralar bu karakter popüler oldu. Gayet güzel gözüküyor. Eline sağlık.Yavaştan başlamak istedim. En basitleri olarak balık animasyonlarını düşündüm. Ve şöyle bir şey çıktı ortaya. Bakalım daha neler olacak...
2016-2018 yılları arasında nedense hiç gözüme gelmemişti bu animasyonlar ve sanırım çoğu kişinin de öyleydi ekleyen ekliyordu ahahabu sorunu çözemediğim için filesime elf eklememiştim
Teşekkür ederim. Evet bende durduk yere popüler olmasını anlamadım açıkçası.Başarılar, bu sıralar bu karakter popüler oldu. Gayet güzel gözüküyor. Eline sağlık.
benim gözüme gelmişti karakterden soğumuştum onu görünce2016-2018 yılları arasında nedense hiç gözüme gelmemişti bu animasyonlar ve sanırım çoğu kişinin de öyleydi ekleyen ekliyordu ahaha
Benim yüzümden oldu2016-2018 yılları arasında nedense hiç gözüme gelmemişti bu animasyonlar ve sanırım çoğu kişinin de öyleydi ekleyen ekliyordu ahaha
Teşekkür ederim. Evet bende durduk yere popüler olmasını anlamadım açıkçası.
Bakalım hallolacak mıEn büyük animasyon sorunu duygu kısmında dans vesaire
İnşallah bakalımMuhammed kazma işinide hallet
Hallolursa iyi olr kullananlar adinaBakalım hallolacak mı
İnşallah bakalım
Demek ki oradan gündeme gelmiş hmm... Teşekkür ederim ^^55-120 furyasından yeni karakter diye bütün her yere sekti popülerliği. Gayet güzel gözüküyor, eline sağlık.
Merhaba,hocam sizinle tanısma tıcaret yapma fırsatımız olmadı ama youtubenız olsun gereklı paylaşımlarınız emeklerınız olsun hem temız bırısınız hem cok basarılı ısının ehlı olan bır ustasınız sızın derslerınızı gormek benım ıcın bır sereftır taktır edıyorum keske her ınsan sızın gıbı boyle basarılı olabılse belkıde var göremıyorum ama gorduklerımın arasında en basarılır taktır edılecek kısı olarak sızı bılıyorum helal olsun bu ısınızı severek yaptıgınız ıcın
Eksık olmayın allah emeklerınızı boşa hıc bır zaman cıkarmasın sevılıyorsunuzMerhaba,
Sözleriniz beni gerçekten çok mutlu etti. Böyle bir takdirle karşılaşmak, yaptığım işe olan sevgimi ve bağlılığımı daha da pekiştiriyor. Bu kadar değerli bir insanın beni bu şekilde görmesi benim için büyük bir şeref. Umarım ileride tanışma ve birlikte güzel işler yapma fırsatımız olur. Sizin gibi düşünen ve destekleyen insanlar sayesinde bu iş çok daha anlamlı hale geliyor. Güzel dilekleriniz ve motivasyon veren sözleriniz için gönülden teşekkür ederim.
Evet maşallah güçlü bir hafızaya sahipsiniz. Kesinlikle katılıyorum.Hafızam beni yanıltmıyorsa bu karakterin animasyonlarını düzeltmenizi isteyenler vardı. Ayrıca bi insanı en çok mutlu eden şeylerden birisi yaptığı işten keyif alması ve ortaya çıkan sonuçların insanlar tarafından beğenilmesi
Teşekkür ederim. Elimden geleni yapacağım bakalım inşallahbaya güzel olmuş hocam şu karaktere yeni bir duruş animasyonu da yakışır
Kesinlikle bir tık daha dik durabilir.baya güzel olmuş hocam şu karaktere yeni bir duruş animasyonu da yakışır