ETKA YAZILIM TEK PROJE TEK HAYAL ETKA2 Premium Üye Üye Mesaj 145 Çözümler 6 Beğeni 15 Puan 124 Ticaret Puanı 0 Cumartesi 08:02 #1 selamun aleykum bu efsun botunun aynısından elınde mevcut olan varmı acaba En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: Cumartesi 09:15
Çözüm ETKA YAZILIM Cumartesi 10:10 Ehveniser demiş ki: Ekteki botu kullanabilirsin ancak kayıt ve bildirim var mı hatırlamıyorum. Eşya kaydetmede sorun yaşayanlar: bunu bulun: C++: Genişlet Daralt Kopyala with open('switchbot.pkl', 'rb') as f: self.dict = pickle.load(f) değiştirin. C++: Genişlet Daralt Kopyala self.dict = pickle.load(open('switchbot.pkl', 'rb')) Hepsini görmek için tıklayın... öncelıkle yorumunuz ıcın teşekür ederım abı aynı gosterdıgım efsun bot ozellıgı tasıyan sıstem dımı
Ehveniser demiş ki: Ekteki botu kullanabilirsin ancak kayıt ve bildirim var mı hatırlamıyorum. Eşya kaydetmede sorun yaşayanlar: bunu bulun: C++: Genişlet Daralt Kopyala with open('switchbot.pkl', 'rb') as f: self.dict = pickle.load(f) değiştirin. C++: Genişlet Daralt Kopyala self.dict = pickle.load(open('switchbot.pkl', 'rb')) Hepsini görmek için tıklayın... öncelıkle yorumunuz ıcın teşekür ederım abı aynı gosterdıgım efsun bot ozellıgı tasıyan sıstem dımı
Ehveniser 🅹 🅾 🅺 🅴 🆁 Premium Üye MT Üye Mesaj 228 Çözümler 17 Beğeni 188 Puan 434 Ticaret Puanı 0 Cumartesi 08:36 #2 Ekteki botu kullanabilirsin ancak kayıt ve bildirim var mı hatırlamıyorum. Eşya kaydetmede sorun yaşayanlar: bunu bulun: C++: Genişlet Daralt Kopyala with open('switchbot.pkl', 'rb') as f: self.dict = pickle.load(f) değiştirin. C++: Genişlet Daralt Kopyala self.dict = pickle.load(open('switchbot.pkl', 'rb')) Dosya Eklentileri [C++] Efsun Botu.zip [C++] Efsun Botu.zip 245,4 KB · Gösterim: 3 Upvote 0 Downvote
Ekteki botu kullanabilirsin ancak kayıt ve bildirim var mı hatırlamıyorum. Eşya kaydetmede sorun yaşayanlar: bunu bulun: C++: Genişlet Daralt Kopyala with open('switchbot.pkl', 'rb') as f: self.dict = pickle.load(f) değiştirin. C++: Genişlet Daralt Kopyala self.dict = pickle.load(open('switchbot.pkl', 'rb'))
ETKA YAZILIM TEK PROJE TEK HAYAL ETKA2 Premium Üye Üye Mesaj 145 Çözümler 6 Beğeni 15 Puan 124 Ticaret Puanı 0 Cumartesi 10:10 #3 Ehveniser demiş ki: Ekteki botu kullanabilirsin ancak kayıt ve bildirim var mı hatırlamıyorum. Eşya kaydetmede sorun yaşayanlar: bunu bulun: C++: Genişlet Daralt Kopyala with open('switchbot.pkl', 'rb') as f: self.dict = pickle.load(f) değiştirin. C++: Genişlet Daralt Kopyala self.dict = pickle.load(open('switchbot.pkl', 'rb')) Hepsini görmek için tıklayın... öncelıkle yorumunuz ıcın teşekür ederım abı aynı gosterdıgım efsun bot ozellıgı tasıyan sıstem dımı Upvote 0 Downvote Çözüm
Ehveniser demiş ki: Ekteki botu kullanabilirsin ancak kayıt ve bildirim var mı hatırlamıyorum. Eşya kaydetmede sorun yaşayanlar: bunu bulun: C++: Genişlet Daralt Kopyala with open('switchbot.pkl', 'rb') as f: self.dict = pickle.load(f) değiştirin. C++: Genişlet Daralt Kopyala self.dict = pickle.load(open('switchbot.pkl', 'rb')) Hepsini görmek için tıklayın... öncelıkle yorumunuz ıcın teşekür ederım abı aynı gosterdıgım efsun bot ozellıgı tasıyan sıstem dımı