Yardım efsanevi derece quest

• Konuyu açan Konuyu açan akarca
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 96
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

akarca

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
bana 0 dan 5000 kadar efsanevi derece questi lazım arkadasca iyi soylu kahraman mukemmel efsanevi olacak sekilde son derece 5000 bin olacak ama derece atlamaları 15 olacak her afk kaldıkları zaman anka2 saka2 turna2 sistemi seklinde ödülsüz olacak bu quest sadece her afk kaldıklarında derece kasacaklar

5000 bin dediğiniz 5 milyon mu derece limiti?

Derece atlamaları 15 olacak dediğiniz afk kalarak dakikada mı 15 derece kasacaklar?

Sorunuzu sorarken video, görsel kullanırsanız, hiç olmazsa noktalamalara ve anlatımın bütünlüğüne dikkat ederseniz daha hızlı cevaplar alırsınız.

hocam oyunumuzda 6 adet kademe derece sıstemı olacak oyuncular bu derece sıstemlere ulaşmak için oyun içerısınde afk kalmaları gerekiyor örnegın oyuna başladıkları zaman derece yok bu derece sıstemlerımız oyun suresıne baglı olacak sekılde çar kastıkları zaman elden edecekler veya afk bıraktıkları zaman bundan ötürü yenı car actılar dıyelim 0 derece varsayalım oyuncu car kastıgı zaman arkadaşta ıyı soylu kahraman mukemmel efsanevı olacak seklınde bır quest lazım bana mısal 65 ten 250 kadar 250000 bın derecemızın ıcınde ılk arkadaşça ıyı soylu kahraman derecelerı elden edecekler 250000 ten sonra 500000 kadar mukemmmel ve efsanevı derecesı kasacaklar bunları kasıp oyun surelerıne uygun emek olacak sekılde car degerı olsun dıye kolay kolay derecelerı elden edemıyecek yanı son derece sıstemlerımı 500000 olacak baskada olmuyacak bu derece sıstemıne ulaşan kısılerde efsanevı derecesıne sahıp olacak anlatabıldım umarım ınsalah

şuan bizim sıralama puan 300000 ve bu sıralama puana yetısen efsanevı dereceye sahıp olacak ama bızım 500000 olacak bu 50000 6 sıralama puana bölecek Sıralama Puan Şu Şekılde Olacak : Arkadaşta İyi Soylu Kahraman Mükemmel Efsanevı Son Derece 50000 tabi bu derece sıstemlerı kolay kolay elden edemıyecekler her afk kaldıkca elden edecekler çar kastıkları zaman ıse 65 250 kadar 250000 sıralama puana sahıp oalcaklar ondan sonrası ıse afk kaldıkları zaman son derece ulaşmak için aktıf olmaları gerekıyor ödülsüz derece sistemi yanı hocam

Dosya Eklentileri

• 99999.webp
    99999.webp
    105,6 KB · Gösterim: 10
Geri