Değerli yorumunuz için teşekkürler. Keşke problem soğuma süresi falan olsaydı Kurulumda problem yaşıyorum. Sistemi yazan arkadaş kodda hata yapmış veya bozup paylaşmış.Paylaşılanların tamamında duration (Kalan Süre, Soğuma Süresi) çalışmıyor. Satışını yaptığımdan dolayı çözümü veremiyorum fakat eğer source tabanlı kullanıyorsanız kalan zamanı returnlemeniz lazım. Eğer dungeonlib olanını kullanıyorsanız; çıkış zamanını dungeonlib'e returnleyip clientten dungeondata'ya tanıtıp uidungeoninfodan remaining time fonksiyonuyla geriye doğru saydırmanız lazım. Kısaca mantık bu.
Aldığınız hata nedir?Değerli yorumunuz için teşekkürler. Keşke problem soğuma süresi falan olsaydı Kurulumda problem yaşıyorum. Sistemi yazan arkadaş kodda hata yapmış veya bozup paylaşmış.
0924 04:30:25628 ::
uiDungeonInfo.py(line:70) LoadDialog
ui.py(line:2723) GetChild
DungeonInfo.LoadDialog.GetChild - <type 'exceptions.KeyError'>:'DungeonButtonBoard'
DungeonInfo.cpp: In member function 'bool DungeonInfo::IsValidTeleportLocation(int, int) const':
DungeonInfo.cpp:51: error: a function-definition is not allowed here before ':' token
DungeonInfo.cpp:56: error: expected primary-expression before 'return'
DungeonInfo.cpp:56: error: expected `;' before 'return'
DungeonInfo.cpp:56: error: expected primary-expression before 'return'
DungeonInfo.cpp:56: error: expected `)' before 'return'
DungeonInfo.cpp: In member function 'void DungeonInfo::UpdateDungeonRank(CHARACTER*, int, int)':
Mobilde olduğum için kesin bir yorum yapamıyorum şu anda fakat source kısmında yanlış eklemiş olabilirsiniz. Kod bloğunu dahil eder misiniz source kısmı için?Birinde şu hatayı alıyorum:
Diğerinde ise source kısmında hata alıyorum:Kod:0924 04:30:25628 :: uiDungeonInfo.py(line:70) LoadDialog ui.py(line:2723) GetChild DungeonInfo.LoadDialog.GetChild - <type 'exceptions.KeyError'>:'DungeonButtonBoard'
Kod:DungeonInfo.cpp: In member function 'bool DungeonInfo::IsValidTeleportLocation(int, int) const': DungeonInfo.cpp:51: error: a function-definition is not allowed here before ':' token DungeonInfo.cpp:56: error: expected primary-expression before 'return' DungeonInfo.cpp:56: error: expected `;' before 'return' DungeonInfo.cpp:56: error: expected primary-expression before 'return' DungeonInfo.cpp:56: error: expected `)' before 'return' DungeonInfo.cpp: In member function 'void DungeonInfo::UpdateDungeonRank(CHARACTER*, int, int)':
Bu dosyada hiçbir şekilde değişiklik,ekleme yapmadım. Sadece source'a attım.Mobilde olduğum için kesin bir yorum yapamıyorum şu anda fakat source kısmında yanlış eklemiş olabilirsiniz. Kod bloğunu dahil eder misiniz source kısmı için?
bool DungeonInfo::IsValidTeleportLocation(int x, int y) const
{
for (const auto& entry : dungeonTable)
{
if (entry.map_coords[0] == x && entry.map_coords[1] == y)
return true;
}
return false;
}
Direk source e mi attınız bu dosyayıBu dosyada hiçbir şekilde değişiklik,ekleme yapmadım. Sadece source'a attım.
İlgili fonksiyon:
Kod:bool DungeonInfo::IsValidTeleportLocation(int x, int y) const { for (const auto& entry : dungeonTable) { if (entry.map_coords[0] == x && entry.map_coords[1] == y) return true; } return false; }
AynenDirek source e mi attınız bu dosyayı
Gcc sürümünü nedir?
C++11 desteğine ihtiyacın var, gcc sürümünü yükseltirsen sorun çözülür.6051 eklentisini görüntüle
Not: Bi' C++ topluluğuna sorduğumda, onlar da derleyici sürümü ile alakalı olabileceğini söylemişlerdi.
Tabi, bir sn lütfen1. Hataya gelicek olursak DungeonButtonBoard'ı uiscriptteki dosyada aratır mısın?
Bir de uidungeoninfo.py dosyanızı ekler misiniz paste ile
self.dungeonButtonBoard = self.GetChild("DungeonButtonBoard")
self.dungeonButtonThinBoard = self.GetChild("DungeonButtonThinBoard")
Şuan gcc sürümünü yükseltmeye çalışıyorum. Yarın çok erken kalkam gerekiyor. Eğer vaktim kalırsa bunu da deneyeceğim, olmazsa yarın işten gelince denerim. Olur muLoadDialog'da dungeonların sol taraftaki listelenme sırası DungeonButtonBoard, sağ taraftaki açıklama thinboard. Yani keşke bilgisayarda olsam yardımcı olurdum fakat şuan görebildiğim tek şey tüm child'lar sırayla eklenmiş sadece
Şu 2si hariç, alttakini üste alıp deneyebilir misin? Başka bir şey gelmedi aklıma açıkcası.Python:self.dungeonButtonBoard = self.GetChild("DungeonButtonBoard") self.dungeonButtonThinBoard = self.GetChild("DungeonButtonThinBoard")
Tabi nasıl istersenŞuan gcc sürümünü yükseltmeye çalışıyorum. Yarın çok erken kalkam gerekiyor. Eğer vaktim kalırsa bunu da deneyeceğim, olmazsa yarın işten gelince denerim. Olur mu