P port5264 Üye Üye Mesaj 38 Beğeni 5 Puan 46 Ticaret Puanı 0 15 Nisan 2020 #1 Merhabalar. ben /b komutunun çalışmaması üzerine bir zip indirdim içinde 01.svn/server/game ve common dosyaları var. bunları sunucudaki filesde nereye atmam lazım ?
Merhabalar. ben /b komutunun çalışmaması üzerine bir zip indirdim içinde 01.svn/server/game ve common dosyaları var. bunları sunucudaki filesde nereye atmam lazım ?
Whistle Ruhsuz :/ Kurucu Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 12.062 Çözümler 571 Beğeni 14.471 Puan 5.915 Ticaret Puanı 2 15 Nisan 2020 #2 Burada ki rehber konusuna bakabilirsiniz: Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Upvote 0 Downvote
P port5264 Üye Üye Mesaj 38 Beğeni 5 Puan 46 Ticaret Puanı 0 15 Nisan 2020 #3 Whistle demiş ki: Burada ki rehber konusuna bakabilirsiniz: Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Hepsini görmek için tıklayın... freebsd siz direk atamıyor muyum dosyaları sonradan buildlesem olmuyor mu ? Upvote 0 Downvote
Whistle demiş ki: Burada ki rehber konusuna bakabilirsiniz: Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. Hepsini görmek için tıklayın... freebsd siz direk atamıyor muyum dosyaları sonradan buildlesem olmuyor mu ?
Whistle Ruhsuz :/ Kurucu Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 12.062 Çözümler 571 Beğeni 14.471 Puan 5.915 Ticaret Puanı 2 15 Nisan 2020 #4 Oyun genelde freebsd işletim sisteminde çalıştırılıyor bu yüzden kurmanız ve build etmeniz gerekiyor Upvote 0 Downvote
P port5264 Üye Üye Mesaj 38 Beğeni 5 Puan 46 Ticaret Puanı 0 15 Nisan 2020 #5 Whistle demiş ki: Oyun genelde freebsd işletim sisteminde çalıştırılıyor bu yüzden kurmanız ve build etmeniz gerekiyor Hepsini görmek için tıklayın... build işlemi puttyden gerçekleştirilmiyo dimi Upvote 0 Downvote
Whistle demiş ki: Oyun genelde freebsd işletim sisteminde çalıştırılıyor bu yüzden kurmanız ve build etmeniz gerekiyor Hepsini görmek için tıklayın... build işlemi puttyden gerçekleştirilmiyo dimi
MEKA Discord: mekaprojects Grafiker Geliştirici Yardımsever Üye Emekli Üye Mesaj 2.911 Çözümler 304 Beğeni 2.189 Puan 1.850 Ticaret Puanı 2 15 Nisan 2020 #6 komutları çalıştırmak için ister putty kullan ister virtualbox ekranından yap fakat dosyaları derlemek için bir freebsd sistemine ihtiyacınız var Upvote 0 Downvote
komutları çalıştırmak için ister putty kullan ister virtualbox ekranından yap fakat dosyaları derlemek için bir freebsd sistemine ihtiyacınız var
P port5264 Üye Üye Mesaj 38 Beğeni 5 Puan 46 Ticaret Puanı 0 15 Nisan 2020 #7 Trashy demiş ki: komutları çalıştırmak için ister putty kullan ister virtualbox ekranından yap fakat dosyaları derlemek için bir freebsd sistemine ihtiyacınız var Hepsini görmek için tıklayın... tamam teşekkür ederim Upvote 0 Downvote
Trashy demiş ki: komutları çalıştırmak için ister putty kullan ister virtualbox ekranından yap fakat dosyaları derlemek için bir freebsd sistemine ihtiyacınız var Hepsini görmek için tıklayın... tamam teşekkür ederim