Çözüldü Directx9 Ekledikten sonra yaşanan problemler

• Konuyu açan Konuyu açan Happy Way
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 145
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

Happy Way

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
1027_131341.webp
1027_131458.webp

Directx 9 ekledikten sonra şu problemlerle karşılaşıyorum nerelerde hata yapmış olabilirim yardımlarınızı bekliyorum

Problem 1 : Ağaçlardaki görüntü problemi
Problem 2 : Zırh +9 güncelleme öncesi parlıyordu sonrası +0 gibi ve esc panelindeki buttonlarda kararık duruyor gibi geldi(ÇÖZÜLDÜ)
Problem 3 : Gölgeler deki renk problemi >
1027_132125.webp

Problem 2 çözüldü : JTX_SPECULAR çözdü
1028_090830.webp

5 saat sonra clienten build aldım ve sonuç :D
1028_161728.webp

Karakter görünmüyor moblar ve objeler görünmüyor pack kısmını yapmadım daha ondan kaynaklı olabilir mi ? ağaçlar düzeldi kuşlar vs geldi fakat bu şekilde
ayrıca terrain ise snow oldu normalde böyle değildi
1028_182150.webp

Evet büyük kısmını bitirdik ufak tefek ayarlama işleri kaldı onları da zamanla halledicem şuanlık oyun seçeneklerine kadar tamamdır.

Son düzenleme:
Hocam zenaristen söktüklerinizde sadece dx9 dosyalarını sökmeyin maple ilgili çok sistem var clientta onları da ekleyin jettix ile başlayanlar var, direkt jettyx yazmayanlar da vardı.

Hocam zenaristen söktüklerinizde sadece dx9 dosyalarını sökmeyin maple ilgili çok sistem var clientta onları da ekleyin jettix ile başlayanlar var, direkt jettyx yazmayanlar da vardı.
şuanda sadece directx9 u söktüm bu problemler var diğerlerini de eklemelimiyim ?
Şu ağaçları hangi fix düzeltiyor acaba onu bi halletmek istiyorum

şu fixi eklediğimde JETTYX_TRANSPARENCY_BUILDING_FIX skyboxta problemler oluşuyor bunu eklemiyorum

Zenaristen dosyaları karşılaştırarak gerekli eklemeleri yaptım şuan %80lik kısmı bitirdim ufak tefek ayarlar var onları yapıyorum

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.