- Ticaret Puanı
- 0
filesi aşagıdaki linkten indirdim içinde verilen bds açtım winscp ile baglandım fakat içerisinde game ve mysql tar kısmını bulamadım. srclerinin içerisinde oldugu söyleniyor konuda ama ben bulamadım. yolu taraf edicek veya düzgün olarak src leri atabilicek var mı ? şimdiden tşk ederim. konu linki aşagıdadır.
Bu videodaki dosyalardır. Satış yaptığım kişi facebook gruplarında satmaya çalıştığı için ona bu parayı yedirmemek adına dosyaları paylaşıyorum. Bu dosyaları alan müşterilerime bir güzellik yapacağım hepsi beklemede kalıp müsterih olsunlar.
İçerisinde hazır BSD dosyası vardır. Srcler bsdnin içindedir. Martysama 5.7 sürümüdür.
Mysql8
vs2022
Bsd:
kullanıcı adı: root
şifre: dev
Navicat/Mysql
şifre: password
Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.
Virüs Total
...
- hasanmacit
-
directx9 server files
metin2 directx9
metin2 server files
mmotutkunlari
mmotutkunları server files
- Yanıt: 44
- Forum: Dosya Paylaşım - (Files, Panel, Model, Grafik)
Bu videodaki dosyalardır. Satış yaptığım kişi facebook gruplarında satmaya çalıştığı için ona bu parayı yedirmemek adına dosyaları paylaşıyorum. Bu dosyaları alan müşterilerime bir güzellik yapacağım hepsi beklemede kalıp müsterih olsunlar.
İçerisinde hazır BSD dosyası vardır. Srcler bsdnin içindedir. Martysama 5.7 sürümüdür.
Mysql8
vs2022
Bsd:
şifre: dev
Navicat/Mysql
şifre: password
Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.
Virüs Total
- hasanmacit
- directx9 server files metin2 directx9 metin2 server files mmotutkunlari mmotutkunları server files
- Yanıt: 44
- Forum: Dosya Paylaşım - (Files, Panel, Model, Grafik)