Çözüldü Directx9 Altyapı Server Files (Zenaris Grafikleriyle) game ve mysql srcler yok

• Konuyu açan Konuyu açan casperr
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 82
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

casperr

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
filesi aşagıdaki linkten indirdim içinde verilen bds açtım winscp ile baglandım fakat içerisinde game ve mysql tar kısmını bulamadım. srclerinin içerisinde oldugu söyleniyor konuda ama ben bulamadım. yolu taraf edicek veya düzgün olarak src leri atabilicek var mı ? şimdiden tşk ederim. konu linki aşagıdadır.

Çözüm
cd /home/main
sh admin_panel.sh

srcde ya home klasörünün içindedir ya da en ana dizinde source diye klasör varsa onun içindedir

mysqlda zaten kurulu bsdyi o yüzden verdim direkt başlatman için. mysqla ya da gameye ihtiyacın yok.
cd /home/main
sh admin_panel.sh

srcde ya home klasörünün içindedir ya da en ana dizinde source diye klasör varsa onun içindedir

mysqlda zaten kurulu bsdyi o yüzden verdim direkt başlatman için. mysqla ya da gameye ihtiyacın yok.

Çözüm
cd /home/main
sh admin_panel.sh

son birsey sorucam
granny sürümü kaç?
freebds sürümü kaç ?
birde sana özel ayrı bir soru sorcam şimdi ben zenaris filesine birtane harita kurdum fakat haritanın bazı nesneleri gözükmüyor başka fileste gözüküyor. bu granny sürümü ile mi alakalı yoksa direx9 motoru ile mi ? bulmuşken seni sömürüyüm.
konu kapatılabilir konu bahse yeri buldum dediğin yerde . cevap verip kapatırsan konuyu reis çok iyi olur.

start verdim ama metin2client.exe tıklayınca açılmıyor neden ?

birde start verince
MAP ALLOW 112
-----------------------------------------------
TEST_SERVER
-----------------------------------------------
PLAYER_MAX_LEVEL: 120
CHANGE_ATTR_TIME_LIMIT: 0
EMOTION_MASK_REQUIRE: ENABLED
PRISM_ITEM_REQUIRE: DISABLED
SHOP_PRICE_3X_TAX: DISABLED
GLOBAL_SHOUT: ENABLED
ITEM_COUNT_LIMIT: 250
STATUS_POINT_GET_LEVEL_LIMIT: 120
STATUS_POINT_SET_MAX_VALUE: 90
SHOUT_LIMIT_LEVEL: 15
DB_LOG_LEVEL: 1
EMPIRE_LANGUAGE_CHECK: DISABLED
LocaleService locale/germany/locale_string.txt
log_file_delete_old: SYSTEM_CMD: rm -rf ./log/20240229 20241030:20241030 2024022 9:20240229
socket_tcp_bind: tcp_socket: Can't assign requested address

hepsi tamam reiste exe tıklayınca açılmıyor bu sorun nasıl çözücez bir bakıver canını yediğim

/home/main inginç bir konumda buldum tamamdır konu kapatılabilir.

direk start versem oyna girebilir miyim reis
girersin
son birsey sorucam
granny sürümü kaç?
freebds sürümü kaç ?
birde sana özel ayrı bir soru sorcam şimdi ben zenaris filesine birtane harita kurdum fakat haritanın bazı nesneleri gözükmüyor başka fileste gözüküyor. bu granny sürümü ile mi alakalı yoksa direx9 motoru ile mi ? bulmuşken seni sömürüyüm.
konu kapatılabilir konu bahse yeri buldum dediğin yerde . cevap verip kapatırsan konuyu reis çok iyi olur.
granny 2.11
bsd 13 olması lazım olmayadabilir emin değilim
bilgim yok
hepsi tamam reiste exe tıklayınca açılmıyor bu sorun nasıl çözücez bir bakıver canını yediğim
directx9 altyapı olan klasör ismini değiştir

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri