Yardım client kapanma sorunu

• Konuyu açan Konuyu açan enes turan
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 15
  • Gösterim Gösterim 110
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

enes turan

Yardımsever Üye
Yardımsever Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
merhabalar sorun hakkında bir video çektim daha iyi anlaşılması için

normal envanterde bir problem yok sadece simya envanterine item çağırınca bu durum oluyor

mesela simya envanterine /i 115460 diye item çağırıyorum geliyor sorun yok tekrar aynı komutu çağırıp /i 115460 silip 125460 yazmaya çalışınca pat diye client kapanıyor herhangi bi syseer yok kanal düşmüyor sadece client kapanıyor daha sonra oyuna girip chat ekranı açıkken klavyeden hangi tuşa basarsan client komple kapanıyor buna sebep ne olabilir bilginiz öneriniz varmı ?

Bu problem daha önceden varmıydı yoksa birşey ekledikten sonra mı geldi buna bi bakmak lazım eğer eklenen bir sistemden sonra bu olay oluyorsa o sistemin kodları bakılması lazım

game ye syser düşeceğini düşünüyorum
syseer yok malesef

Bu problem daha önceden varmıydı yoksa birşey ekledikten sonra mı geldi buna bi bakmak lazım eğer eklenen bir sistemden sonra bu olay oluyorsa o sistemin kodları bakılması lazım
geriye doğru sistemleri kapattığımda silaha element atma sisteminden kaynaklandığını fark ettim onu ekleyince bu durum oluşuyor

ben filesten söktüm fakat kodlar birebir aynı gibi incelemek isterseniz sistemin kodları aşağıda

Dosya Eklentileri

Normal debug ile değil visual studio live debug ile bakmayı dene. Eğer sorun client taraflıysa kırılma noktasını gösterecektir.
Eğer yine bir şey göstermezse aklıma gelen bir diğer ihtimal ise kronik paket hatası.(Mantık dışı bir hareket söz konusu olabilir, eğer öyleyse syserr vermez ve tamamen çöker.) Detaylı incelemek gerek.

Normal debug ile değil visual studio live debug ile bakmayı dene. Eğer sorun client taraflıysa kırılma noktasını gösterecektir.
Eğer yine bir şey göstermezse aklıma gelen bir diğer ihtimal ise kronik paket hatası. Detaylı incelemek gerek.
live debug olayını bilmiyorum kaynak veya kısa bilgi verebilirmisin

/reload p komutunu kullandıktan sonra test et hata veriyormu diye kontrol et.

Geri