Freaky Morex Üye Üye Mesaj 98 Çözümler 5 Beğeni 8 Puan 439 Ticaret Puanı 0 Salı 22:14 #1 Global Sıralama Eklemeye çalışıyorum martysama'nın altyapsını kullanıyorum aldığım hata ektedir şimdiden teşekkür ederim Dosya Eklentileri 1.webp 177,6 KB · Gösterim: 26
Global Sıralama Eklemeye çalışıyorum martysama'nın altyapsını kullanıyorum aldığım hata ektedir şimdiden teşekkür ederim
Freaky Morex Üye Üye Mesaj 98 Çözümler 5 Beğeni 8 Puan 439 Ticaret Puanı 0 Salı 22:15 #2 BattleRoyale sistemi eklemem gerekiyor sanırım Upvote 0 Downvote
eagleonlines Üye Üye Mesaj 141 Çözümler 3 Beğeni 40 Puan 484 Ticaret Puanı 0 Salı 22:19 #3 Freaky Morex demiş ki: BattleRoyale sistemi eklemem gerekiyor sanırım Hepsini görmek için tıklayın... şuan neyi eklerken bu hatayı alıyorsunuz ? // eksik tanımlamalar var eklerken eksik ve yanlış eklenmiş olabilir Upvote 0 Downvote
Freaky Morex demiş ki: BattleRoyale sistemi eklemem gerekiyor sanırım Hepsini görmek için tıklayın... şuan neyi eklerken bu hatayı alıyorsunuz ? // eksik tanımlamalar var eklerken eksik ve yanlış eklenmiş olabilir
Freaky Morex Üye Üye Mesaj 98 Çözümler 5 Beğeni 8 Puan 439 Ticaret Puanı 0 Salı 22:19 #4 eagleonlines demiş ki: şuan neyi eklerken bu hatayı alıyorsunuz ? Hepsini görmek için tıklayın... Global Rank sistemi Upvote 0 Downvote
eagleonlines demiş ki: şuan neyi eklerken bu hatayı alıyorsunuz ? Hepsini görmek için tıklayın... Global Rank sistemi
layers make metin2 great again Üye Mesaj 138 Çözümler 6 Beğeni 120 Puan 389 Ticaret Puanı 0 Salı 23:03 #5 sökülmüş sistem mi bu Upvote 0 Downvote
Freaky Morex Üye Üye Mesaj 98 Çözümler 5 Beğeni 8 Puan 439 Ticaret Puanı 0 Salı 23:04 #6 layers demiş ki: sökülmüş sistem mi bu Hepsini görmek için tıklayın... evet Upvote 0 Downvote
Freaky Morex Üye Üye Mesaj 98 Çözümler 5 Beğeni 8 Puan 439 Ticaret Puanı 0 Salı 23:52 #7 sorunu çözdüm konu kapatılabilir Upvote 0 Downvote