- Ticaret Puanı
- 1
TÜM PAYLAŞIMLARIM
FIRSATI YAKALA SİSTEMİ Herkese öncelikle merhaba;Bu sistemi bizim forumumuzda daha önce görmedim ve paylaşmak istedim. Sistem bana ait değil. Ekleyen olursa kanıt olarak atarsa sevinirim.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.
| Fırsatı Yakala Sistemi |
* Boss Damage Ranking * Herkese öncelikle merhaba;Boss Damage Ranking sistemini sizinle paylaşmak istiyorum. Sistem bana ait değildir fakat forumda lazım olabilecek sistemler arasında. - Boss Hasar Sıralama sistemi bossa vuran oyuncuların sıralamasını gösterir. - 1. Sıradaki kişiye bossun içerisindeki çıkması en zor olan yani değerli itemleri atar. - Sıralamadaki oyunculara ekstra ödül verebilirsiniz. - Bossların konumlarını ve saatlerini ve Vnumlarını sistem üzerinden ayarlayabilirsiniz. (FTP`den anlık güncellenir) - 1 saat aralıklarla çıkan bir boss 23:59 da kesilse dahi...
| Boss Hasar Sıralama Sistemi |
Öncelikle Herkese Merhaba.
Şuan birçok kişi fileslerinde Ticaret tipi Zar sistemi kullanıyor. Fakat bütün itemler konulabiliyor. Bende bunun için Farklı bir kısıtlama getirdim. İşine yarayacak olan arkadaşlar hayrını görsün. örnek : /e target_dice_system 1 = Bahse sadece Otlar Konulabilir. /e target_dice_system 2 = Bahse sadece Epler Konulabilir. /e target_dice_system 3 = Bahse bütün itemler Konulabilir. şeklinde uyarladım Bahse konulabilecek itemleri basit bir şekilde uidice.py`den Değiştirebilirsiniz. SİSTEM LİNK:
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
inputlogin.cpp:
| Ticaret Zar Sistemi İtem Belirleme Eklentisi |
Boss saatini sistem hesaplamıyor boss saatini sen belirliyorsun buradaki sabit saatler için Realtime Regen sistemi kullanabilirsin. | Boss Takip Sistemi |
Çok teşekkür ederim <3 | Uzaktan Npc Gui Çalışması |
Server Files '1-105 Sökmelik Server Files' konusundaki mesajkesinlikle katılıyorum o yüzden zamanında o topa hiç girmedim sadece belli başlı sistemleri sökmek için kullandım. Şâyet Lisansa crack atmakla uğraşabilecek biri olursa tabiki files genel olarak güzel hazır server açmalık yani. Sıfırdan files üzerinden çalışma yapmakla uğraşmak istemeyen arkadaşların işini hertürlü görür. | 1-105 Sökmelik Files |
Client / Pack Konu 'Drop Aynası Sistemi'SİSTEM Bana ait değil sadece guisinde ve içeriğinde bir takım düzenlemeler yaptım..
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
| Drop Aynası Sistemi |