CG Files

• Konuyu açan Konuyu açan MCB
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 166

MCB

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Altyapı Bilgileri:
Martysama v5.8
c++20​
anlık güncelleme:
Genişlet Daralt Kopyala
İkarus Offline Shop V2 Ultimate
Mali Multi Language
K Envanter
Mob Target İnfo
Server Taraflı Efsun Botu

1117_224950.webp

1117_230850.webp

Son düzenleme:
geliştirme için güzel bir alt yapı fakat bu sistemler zaten ekli içerisinde onun yerine sade bir anlatım kurulum için veya yaptıgın fixler ile alakalı bilgi vererek paylaşım yapman marysama5.8 kullananların daha çok dikkatini çeker.
İkarus Offline Shop V2 Ultimate<br>Mali Multi Language<br>K Envanter Sistemi ne anlamamız gerekli buradan ?

geliştirme için güzel bir alt yapı fakat bu sistemler zaten ekli içerisinde onun yerine sade bir anlatım kurulum için veya yaptıgın fixler ile alakalı bilgi vererek paylaşım yapman marysama5.8 kullananların daha çok dikkatini çeker.
İkarus Offline Shop V2 Ultimate<br>Mali Multi Language<br>K Envanter Sistemi ne anlamamız gerekli buradan ?
Ultimate Pazar tanıtım amaçlı her geliştiricinin paylaştığı görseldir haricinde ufak tefek gui düzenlemesini uyguladım.
Mob Target İnfo Server taraflı var fakat Python taraflı eklemeleri yapılması gerekli..
K Envanter Sistemi v5.8`de diğer fileslere nazaran biraz daha farklı eklemelere sahip bunuda @hasanmacit bir konusunda belirtti..

CoMacım başarılar diliyorum konuşmayı kestik ama hala seviyorum seni

Geri