C++ Max Yang NPC Fiyat Eklentisi

• Konuyu açan Konuyu açan xenfero
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 2
  • Gösterim Gösterim 156

xenfero

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba konu başlığı biraz karışık olabilir bende ne yazmam gerektiği konusunda pek karar veremedim :)

Yang limitini arttıran arkadaşlar npc'ye eşya koyarken 2t limitini geçemiyordu bugüne kadar öyle bir ihtiyacım olmadığı için sorun olduğunu farketmemiştim forumdan bir arkadaşımız bu sorunu yaşadığı için diğer arkadaşlarada kolaylık olması için konu açtım.

db/src/ProtoReader.cpp açılır
Arat:
C++:
Genişlet Daralt Kopyala
itemTable->dwGold = dataArray

Bendeki görünüm bu şekildeydi:

1737085930196.webp

İki satır bu şekilde değiştirilir:

C++:
Genişlet Daralt Kopyala
    itemTable->dwGold = std::stoll(csvTable.AsStringByIndex(9));
    itemTable->dwShopBuyPrice = std::stoll(csvTable.AsStringByIndex(10));
dataArray içerisindeki numaralar sizde farklıysa o numaralara göre düzenleme yaparsınız.

Kanıt:

1737085953395.webp

kullanacak arkadaşlara bilgi olarak std::stoll gibi string converison fonksiyonları noexcept garantisi vermez, illa bunu kullanacaksanız try catch kullanmanızı tavsiye ederim, throwu catch etmezseniz program terminate olacaktır. ayrıca gold negatif değer olamaz unsigned işaretleyebilirsiniz.

Merhaba konu başlığı biraz karışık olabilir bende ne yazmam gerektiği konusunda pek karar veremedim :)

Yang limitini arttıran arkadaşlar npc'ye eşya koyarken 2t limitini geçemiyordu bugüne kadar öyle bir ihtiyacım olmadığı için sorun olduğunu farketmemiştim forumdan bir arkadaşımız bu sorunu yaşadığı için diğer arkadaşlarada kolaylık olması için konu açtım.

db/src/ProtoReader.cpp açılır
Arat:
C++:
Genişlet Daralt Kopyala
itemTable->dwGold = dataArray

Bendeki görünüm bu şekildeydi:

21232 eklentisini görüntüle

İki satır bu şekilde değiştirilir:

C++:
Genişlet Daralt Kopyala
    itemTable->dwGold = std::stoll(csvTable.AsStringByIndex(9));
    itemTable->dwShopBuyPrice = std::stoll(csvTable.AsStringByIndex(10));
dataArray içerisindeki numaralar sizde farklıysa o numaralara göre düzenleme yaparsınız.

Kanıt:

21233 eklentisini görüntüle
Konu için teşekkürler Max Yang sistemi için hangisini önerirsin link atabilme şansın varmı acaba?

Geri