[C++ / Lua] NEW DROP ITEM OWNERSHIP

• Konuyu açan Konuyu açan okan4141
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 14
  • Gösterim Gösterim 486

okan4141

D E L I
Geliştirici
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Herkese Merhaba

Bugün Bir Arkadaşın Soru ve Cevap Bölümündeki Konusunda Yaşadığı Sorunu İçin Yardımcı Oldum.

Tabii Onun Sorununu Quest İle Hallettim.
Sonra Sorunun Bununla Alakası Olmayıp Sadece Gözüme Çarpması Sonucunda,
Aradan 10 dk. Sonra Kendime Şununla Biraz Oynayayım Dedim Bakalım Neler Çıkacak. :ROFLMAO:

game.new_drop_item_with_ownership İçine 5 Tane Argüman Ekliyorsunuz

Nedir Bu Argümanlar:

(ITEM_ID, ITEM_COUNT, MIN_PROB, MAX_PROB, ASSIG)

İtem Yere Düştükten Sonra Silinme Süresini Eklemedim Default Olarak Alıyor.

2.webp

İsterseniz Yeni Bir Argüman İle Yapabilirsiniz.

Oyuncu ile Canavar Arasındaki Level Farkı Sabit 20 İsterseniz Argüman ile Yapabilirsiniz.

Quest Kullanımı:

1.webp

Örnek Quest Dosya İçeriğinde Mevcuttur.

Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.

KANIT:

Son düzenleme:
questlua_game.cpp ve Örnek Quest içeriği düzenlendi.

PC_LEVEL ve NPC_LEVEL Quest'den Çıkarıldı ve questlua_game.cpp tarafına taşındı.

Nasıl Kullanılır?

Bir Etkinlik Yapmak İstiyorsunuz ve Bu Etkinlikte Bir Canavar Kesildiğinde İtem Düşürmek İstiyorsunuz.

Yapmanız Gereken Tek Şey,

Düşecek İtemin ID'si
Kaç Tane Düşeceğini
Şu Sayı Aralığında Rastgele Sayı Oluşturma (Örn: 0, 100)
Eğer Çıkan Sonuç Buna Küçük ve Eşitse (Örn: 20)

Ben Şu Şekilde Tanımladım:

3.webp

Kullandım:

4.webp

ASSIG'i Anlamak İçin:

Öncelikle MIN_PROB ile MAX_PROB Değerlerimizi Alıyoruz.

5.webp

Sonra Bu, Ekleyeceğimiz Değerler Aralığında Bize Rastgele Bir Sonuç Verecek.

6.webp

Örnek:

ASSIG = 20

67.webp

Umarım ASSIG'i Anlatabilmişimdir.

Mesela ASSIG’i 50 yaparsanız %50 düşer. Tabii şuan resimde gördüğünüz PROB aralığına göre. Yanlış anlaşılmasın.

Konudaki Bazı Yazılar veya Resimler ve İndirme Linki Güncellenmiştir.
Önceki Dosyaları İndirenler Herhangi Bir Problem Yaşamayacak Fakat Bu Dosyalarda Questde Ekleme Yükü Azaltıldı ve Kullanımı Daha Basitleştirildi.​

Son düzenleme:
Diğer forumda hiçbir referans göstermeden paylaşmışlar, üstelik o forumun 'moderatör'lerinden biri. İnsan nasıl bu kadar yüzsüz olabiliyor. Bu pişkin rahatlık nereden geliyor acaba.

Paylaşımlarını MT Üye şartıyla yapman, hem kendi emeğin için hem de forumun geleceği için daha iyi olur. Yazılı kural olmasına gerek yok, bazılarının etik kelimesinden haberi yok.

Ellerine sağlık.

Diğer forumda hiçbir referans göstermeden paylaşmışlar, üstelik o forumun 'moderatör'lerinden biri. İnsan nasıl bu kadar yüzsüz olabiliyor. Bu pişkin rahatlık nereden geliyor acaba.

Paylaşımlarını MT Üye şartıyla yapman, hem kendi emeğin için hem de forumun geleceği için daha iyi olur. Yazılı kural olmasına gerek yok, bazılarının etik kelimesinden haberi yok.

Ellerine sağlık.
okan aktifliği buraya verip oraya vermeyince okanın konuları da çalmaya başlamışlar :D

Ellerine sağlık.
Valla hocam paylaşıcak olan yine paylaşır bir şekilde bunlar artık olağan bir hal aldı

Ellerine sağlık.
Ne yazıkki öyle ama üzücü kısım ise oradaki hitin burada almıyo olması bu gerçekten çok üzüyo. Kısmende olsa aslında videoyu da aynı koyduğu için alıntı olduğu belli oluyor. Ama en azından 1 cümle yazabilirdi. Onu da geçtim zaten forum kurallarında öyle bir kural yok. Mesela bu forumda var. Dolayısıyla sadece orası için değil ne yaparsan yap bunu engelleyemessin. Onlar senden alacak sen onlardan alacaksın vs vs böyle böyle devam edecek. 😅😅

Ne yazıkki öyle ama üzücü kısım ise oradaki hitin burada almıyo olması bu gerçekten çok üzüyo. Kısmende olsa aslında videoyu da aynı koyduğu için alıntı olduğu belli oluyor. Ama en azından 1 cümle yazabilirdi. Onu da geçtim zaten forum kurallarında öyle bir kural yok. Mesela bu forumda var. Dolayısıyla sadece orası için değil ne yaparsan yap bunu engelleyemessin. Onlar senden alacak sen onlardan alacaksın vs vs böyle böyle devam edecek. 😅😅
Tam tersi, nerede çokluk orada b.kluk. Orası öyle bir yer ki "Paylaşım için teşekkürler" yorumu yazma ekipleri var. Öyle bir teneke mekan.

Tam tersi, nerede çokluk orada b.kluk. Orası öyle bir yer ki "Paylaşım için teşekkürler" yorumu yazma ekipleri var. Öyle bir teneke mekan.
Sen nediyon skyp mod grubunda teşekkürler yazmayan veya yarışmaya katılmayanlara zorbalık yapıyorlardı hatta ekipten atmakla tehdit ediyorlardı. Modların görevini bu şekilde yaptığını düşünen bir zihniyet var orada.

Son düzenleme:
Orası öyle tabi. O anlamda demedim.

Sen nediyon skyp mob grubunda teşekkürler yazmayan veya yarışmaya katılmayanlara zorbalık yapıyorlardı hatta ekipten atmakla tehdit ediyorlardı. Modların görevini bu şekilde yaptığını düşünen bir zihniyet var orada.
Oha ilk defa duydum. 😳😳

burada 2 sayfada gördüğüm faydalı yorum sayısını turunculu sitede 50 sayfa gezerken okuyamıyorum. Hiçbir şeyden anlamayan insanların "paylaşım için teşekkürler" şeklinde yazması mide bulandırıcı oluyor, paylaşılan bir sistemi eklediğimde mesela hata aldım onun çözümünü başlığa yazıyorum ya da eksik paylaşılmış bir durum sözkonusu onu tamamlıyorum benim tamamlama yorumu aralarda kayboluyor halbuki mmotutkunlarında hem giriş yapan üyeler forumun gerçek mantığından yararlanıyor hem bizler özgün içerik okurken keyif alıyoruz. Tabi bunların yaptığı x, y, z forumlarından içerik çalmak kendi kitlesi kalmadı.. İnsanlar artık sadece satış yapmak ya da sistem vs almak için giriyor o foruma.

Sen nediyon skyp mob grubunda teşekkürler yazmayan veya yarışmaya katılmayanlara zorbalık yapıyorlardı hatta ekipten atmakla tehdit ediyorlardı. Modların görevini bu şekilde yaptığını düşünen bir zihniyet var orada.
hey gidi günler cumalim yaa ne kadromuz vardı he

burada 2 sayfada gördüğüm faydalı yorum sayısını turunculu sitede 50 sayfa gezerken okuyamıyorum. Hiçbir şeyden anlamayan insanların "paylaşım için teşekkürler" şeklinde yazması mide bulandırıcı oluyor, paylaşılan bir sistemi eklediğimde mesela hata aldım onun çözümünü başlığa yazıyorum ya da eksik paylaşılmış bir durum sözkonusu onu tamamlıyorum benim tamamlama yorumu aralarda kayboluyor halbuki mmotutkunlarında hem giriş yapan üyeler forumun gerçek mantığından yararlanıyor hem bizler özgün içerik okurken keyif alıyoruz. Tabi bunların yaptığı x, y, z forumlarından içerik çalmak kendi kitlesi kalmadı.. İnsanlar artık sadece satış yapmak ya da sistem vs almak için giriyor o foruma.
Sanırım sitemim yanlış anlaşıldı. Amacım atılan yorumları değil forumun öne çıkarmasıydı. Bir sistem ya da files paylaşıldığında hızlıca gören sayısı etkileşimi yükseliyor. Mesela yakın zamanda paylaşılan loren2... diye başlayan files, diğer forumda 14k kişi görmüş. Burada paylaşılan konu 825 gibi gibi etkileşimlerden bahsediyorum. Yoksa boş 20 sayfa yorum olsa nolur olmasa nolur. Hatta olmasa daha iyi herhangi bir güncelleme yada hata çözümü fix çözümü bulması görmesi daha kolay oluyor. Umarım yukarıdaki yorumumu açıklayabilmişimdir.

hey gidi günler cumalim yaa ne kadromuz vardı he
zaten ikimiz kanlı canlı şahidiyiz oradaki mod zorbalıklarının. bir kısım vardı hiç bir şey yapmayan ve insanları zorbalıyan diğer kısımsa bir şey yaptığını sanan insanlar doluydu. he bide mod olup milleti dolandırmak isteyen ...ler vardı. neyse beyler görünen dağ kılavuz istemez, gereksiz konuyu kirletmeyelim.

Ellerine sağlık.
hayatımda turuncu site görevlileri kadar yüzsüz insan çok az gördüm %90’ı boş beleş insanlar, development yetkilisi development bilmez, kuralları kendi istedikleri gibi evirip çevirirler kendi çıkarları doğrultusunda

Benim orada co admin tanıdığım bir kişilik var varez fileslerin interfacelerini degistirip satışa sunuyor ve ben bunu gördüğüm de hem dcden hemde wp grubundan engellemiştim 🤣🤣

Geri