Çözüldü Build sonrası Makefile:104: OBJDIR/char_item_.o ERROR Hatası

• Konuyu açan Konuyu açan gorlami
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 76
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

gorlami

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Görseli ekledim. char_item dosyasına hiç dokunmadım bile. Build almayı yeni öğrendim yaptığım işlemi anlatiyim belki yardımcı olmak isteyene daha açıklayıcı olmuş olurum. 4 envanter sistemini eklemeye çalışıyordum.
Gerekli düzenlemeleri yaptım build etmek için putty üzerinden
Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
cd /home/ServerSource/game/src
gittim
sırasıyla
Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
gmake clean
gmake dep
gmake -j20
yazdım benzer bir hata aldım
sorunu google'da arattıktan sonra -j20 komutunun işlemciye fazla geldiğini öğrendim sonrasında aynı işlemi -j4 ile tamamladım
sonrasında bu sorunu aldım
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler..

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Çözüm
sen hataları atmıyorsun ki sadece hata var mesajını atıyorsun hata nerede onu göremiyoruz
gerçekten özür dilerim yeni yeni öğreniyorum hatayı o mesaj sanıyordum bakarken üstte dosya adının yazdığını farkettim. düzenleme yaptığım dosyadan bahsediyordu kontrol ettiğimde eksik yazdığımı fark ettim düzelttiğimde sorun çözüldü. İlginiz ve cevaplarınız için teşekkür ederim..
Görseli ekledim. char_item dosyasına hiç dokunmadım bile. Build almayı yeni öğrendim yaptığım işlemi anlatiyim belki yardımcı olmak isteyene daha açıklayıcı olmuş olurum. 4 envanter sistemini eklemeye çalışıyordum.
Gerekli düzenlemeleri yaptım build etmek için putty üzerinden
Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
cd /home/ServerSource/game/src
gittim
sırasıyla
Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
gmake clean
gmake dep
gmake -j20
yazdım benzer bir hata aldım
sorunu google'da arattıktan sonra -j20 komutunun işlemciye fazla geldiğini öğrendim sonrasında aynı işlemi -j4 ile tamamladım
sonrasında bu sorunu aldım
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler..
ek olarak build başarılı olsaydı game dosyası nereye gidecekti ?

j-4 argümanını da yazmayın. sadece gmake yazın ki hata verdiği anda dursun, sonra hatayı buraya atın bakalım. Aldığınız hataları da lütfen ekran görüntüsü olarak atmayın kopyalayıp kod bloğu içine yapıştırın.

j-4 argümanını da yazmayın. sadece gmake yazın ki hata verdiği anda dursun, sonra hatayı buraya atın bakalım. Aldığınız hataları da lütfen ekran görüntüsü olarak atmayın kopyalayıp kod bloğu içine yapıştırın.
sizin ücretsiz sunduğunuz alt yapıyı kullanıyorum yanıtınız için de ayrıca teşekkürler
söylediğiniz gibi sadece gmake yaptım öncesine gmake clean - gmake dep yaptım sonrasında yalnızca gmake yaptım ve aynı sorunla karşılaştım
Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
29 warnings and 2 errors generated.
gmake: *** [Makefile:104:OBJDIR/char_item.o] Error 1

sizin ücretsiz sunduğunuz alt yapıyı kullanıyorum yanıtınız için de ayrıca teşekkürler
söylediğiniz gibi sadece gmake yaptım öncesine gmake clean - gmake dep yaptım sonrasında yalnızca gmake yaptım ve aynı sorunla karşılaştım
Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
29 warnings and 2 errors generated.
gmake: *** [Makefile:104:OBJDIR/char_item.o] Error 1
sen hataları atmıyorsun ki sadece hata var mesajını atıyorsun hata nerede onu göremiyoruz

gerçekten özür dilerim yeni yeni öğreniyorum hatayı o mesaj sanıyordum bakarken üstte dosya adının yazdığını farkettim. düzenleme yaptığım dosyadan bahsediyordu kontrol ettiğimde eksik yazdığımı fark ettim düzelttiğimde sorun çözüldü. İlginiz ve cevaplarınız için teşekkür ederim..

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri