asilords MT Üye MT Üye Mesaj 298 Çözümler 12 Beğeni 75 Puan 704 Ticaret Puanı 0 Salı 13:22 #1 Bu official sistemi ücretli ya da ücretsiz bilen var mı? Zeminin yükleme mesafesini azaltıp ya da çoğaltabiliyorsunuz.
Bu official sistemi ücretli ya da ücretsiz bilen var mı? Zeminin yükleme mesafesini azaltıp ya da çoğaltabiliyorsunuz.
hasanmacit UsProject / discord: hasanmacit Süper Moderatör Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 4.808 Çözümler 205 Beğeni 4.784 Puan 1.850 Ticaret Puanı 6 Salı 13:28 #2 zemin ayarı göremedim ama görüş mesafesi her fileste var zaten diye biliyorum Upvote 0 Downvote
Kaptan Yosun Moderatör Moderatör Geliştirici Yardımsever Üye Mesaj 1.084 Çözümler 40 Beğeni 1.186 Puan 1.339 Ticaret Puanı 0 Salı 13:30 #3 hasanmacit demiş ki: zemin ayarı göremedim ama görüş mesafesi her fileste var zaten diye biliyorum Hepsini görmek için tıklayın... Hayır görüş mesafesi dediği render mesafesi, field of view değil, sabit her fileste. Upvote 0 Downvote
hasanmacit demiş ki: zemin ayarı göremedim ama görüş mesafesi her fileste var zaten diye biliyorum Hepsini görmek için tıklayın... Hayır görüş mesafesi dediği render mesafesi, field of view değil, sabit her fileste.
Adalet Üye Üye Mesaj 121 Beğeni 263 Puan 796 Ticaret Puanı 0 Salı 14:34 #4 Paylaştığım altyapı içerisinde kaynak kodunda objelerin sabit örneği var, örnek alıp modül kısmını yazıp python ile ayarlarsan yapabilirsin. Upvote 0 Downvote
Paylaştığım altyapı içerisinde kaynak kodunda objelerin sabit örneği var, örnek alıp modül kısmını yazıp python ile ayarlarsan yapabilirsin.
asilords MT Üye MT Üye Mesaj 298 Çözümler 12 Beğeni 75 Puan 704 Ticaret Puanı 0 Salı 18:13 #5 Adalet demiş ki: Paylaştığım altyapı içerisinde kaynak kodunda objelerin sabit örneği var, örnek alıp modül kısmını yazıp python ile ayarlarsan yapabilirsin. Hepsini görmek için tıklayın... Objelerlerin renderi mi zemin renderi mi var ? Upvote 0 Downvote
Adalet demiş ki: Paylaştığım altyapı içerisinde kaynak kodunda objelerin sabit örneği var, örnek alıp modül kısmını yazıp python ile ayarlarsan yapabilirsin. Hepsini görmek için tıklayın... Objelerlerin renderi mi zemin renderi mi var ?