M muhammet53 Yasaklanmış Üye Cezalı Mesaj 244 Çözümler 3 Beğeni 15 Puan 454 Ticaret Puanı 0 Cumartesi 21:05 #1 Bu güvenlik sisteminden arıyorum acil! Dosya Eklentileri guvenlik.webp 29,5 KB · Gösterim: 31
texas1343 Üye Üye Mesaj 255 Çözümler 14 Beğeni 62 Puan 89 Ticaret Puanı 0 Cumartesi 22:29 #2 Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. buradaki fileste var sökebilrsin Upvote 0 Downvote
M muhammet53 Yasaklanmış Üye Cezalı Mesaj 244 Çözümler 3 Beğeni 15 Puan 454 Ticaret Puanı 0 Cumartesi 22:56 #3 texas1343 demiş ki: Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. buradaki fileste var sökebilrsin Hepsini görmek için tıklayın... hocam nasıl sökebilirim sökmeyi bilmiyorum Upvote 0 Downvote
texas1343 demiş ki: Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol. buradaki fileste var sökebilrsin Hepsini görmek için tıklayın... hocam nasıl sökebilirim sökmeyi bilmiyorum
allien *__* Premium Üye MT Üye Mesaj 210 Çözümler 11 Beğeni 67 Puan 499 Ticaret Puanı 0 Cumartesi 23:05 #4 muhammet53 demiş ki: hocam nasıl sökebilirim sökmeyi bilmiyorum Hepsini görmek için tıklayın... commondefines.h veya locale_inc.h dosyalarını kontrol et defineli şekilde eklenmişse rahatça sökebilirsin, definesiz ise biraz kafa yorman gerekiyor. Upvote 0 Downvote
muhammet53 demiş ki: hocam nasıl sökebilirim sökmeyi bilmiyorum Hepsini görmek için tıklayın... commondefines.h veya locale_inc.h dosyalarını kontrol et defineli şekilde eklenmişse rahatça sökebilirsin, definesiz ise biraz kafa yorman gerekiyor.
M muhammet53 Yasaklanmış Üye Cezalı Mesaj 244 Çözümler 3 Beğeni 15 Puan 454 Ticaret Puanı 0 Cumartesi 23:08 #5 allien demiş ki: commondefines.h veya locale_inc.h dosyalarını kontrol et defineli şekilde eklenmişse rahatça sökebilirsin, definesiz ise biraz kafa yorman gerekiyor. Hepsini görmek için tıklayın... hocam bunu ben yapamam ya bunun baska yolu yokmu Upvote 0 Downvote
allien demiş ki: commondefines.h veya locale_inc.h dosyalarını kontrol et defineli şekilde eklenmişse rahatça sökebilirsin, definesiz ise biraz kafa yorman gerekiyor. Hepsini görmek için tıklayın... hocam bunu ben yapamam ya bunun baska yolu yokmu
texas1343 Üye Üye Mesaj 255 Çözümler 14 Beğeni 62 Puan 89 Ticaret Puanı 0 Cumartesi 23:11 #6 var ücretli satın almak Upvote 0 Downvote
M muhammet53 Yasaklanmış Üye Cezalı Mesaj 244 Çözümler 3 Beğeni 15 Puan 454 Ticaret Puanı 0 Cumartesi 23:12 #7 texas1343 demiş ki: var ücretli satın almak Hepsini görmek için tıklayın... o olmazda indiriyim filesi bakıcam haber veririm Upvote 0 Downvote
texas1343 demiş ki: var ücretli satın almak Hepsini görmek için tıklayın... o olmazda indiriyim filesi bakıcam haber veririm
M muhammet53 Yasaklanmış Üye Cezalı Mesaj 244 Çözümler 3 Beğeni 15 Puan 454 Ticaret Puanı 0 Cumartesi 23:34 #8 allien demiş ki: commondefines.h veya locale_inc.h dosyalarını kontrol et defineli şekilde eklenmişse rahatça sökebilirsin, definesiz ise biraz kafa yorman gerekiyor. Hepsini görmek için tıklayın... hocam o dosyalar burda yok Upvote 0 Downvote
allien demiş ki: commondefines.h veya locale_inc.h dosyalarını kontrol et defineli şekilde eklenmişse rahatça sökebilirsin, definesiz ise biraz kafa yorman gerekiyor. Hepsini görmek için tıklayın... hocam o dosyalar burda yok
allien *__* Premium Üye MT Üye Mesaj 210 Çözümler 11 Beğeni 67 Puan 499 Ticaret Puanı 0 Pazar 00:03 #9 muhammet53 demiş ki: hocam o dosyalar burda yok Hepsini görmek için tıklayın... gamesrc ve clientsrc kısmında bulabilirsin dosyaları. Upvote 0 Downvote
muhammet53 demiş ki: hocam o dosyalar burda yok Hepsini görmek için tıklayın... gamesrc ve clientsrc kısmında bulabilirsin dosyaları.
M muhammet53 Yasaklanmış Üye Cezalı Mesaj 244 Çözümler 3 Beğeni 15 Puan 454 Ticaret Puanı 0 Pazar 00:15 #10 allien demiş ki: gamesrc ve clientsrc kısmında bulabilirsin dosyaları. Hepsini görmek için tıklayın... allien demiş ki: gamesrc ve clientsrc kısmında bulabilirsin dosyaları. Hepsini görmek için tıklayın... locale_inc.h bu var ama bu yok commondefines.h Upvote 0 Downvote
allien demiş ki: gamesrc ve clientsrc kısmında bulabilirsin dosyaları. Hepsini görmek için tıklayın... allien demiş ki: gamesrc ve clientsrc kısmında bulabilirsin dosyaları. Hepsini görmek için tıklayın... locale_inc.h bu var ama bu yok commondefines.h