Soru bsd kullanım sorunu

• Konuyu açan Konuyu açan ETKA YAZILIM
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 69
Herhangi bir konuda danışmak istediğiniz soru varsa bu öneki seçebilirsiniz.

ETKA YAZILIM

TEK PROJE TEK HAYAL ETKA2
Premium Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Bir konuda bilgi almak istiyorum. Uzun süredir denememe rağmen başarılı olamadım. Çalıştığım proje BSD 13.14 sürümünde ve bu projeye ekleme yapmak istiyorum. Kullanmak istediğim files de aynı BSD 13.14 sürümünde.

Projede halihazırda bir files kurulu, ancak ikinci bir files daha kurmak istiyorum. Fakat her ikisinin de BSD sürümü aynı olduğu için kurulum gerçekleşmiyor. Aynı sürümdeki files için nasıl bir yol izleyerek kurulumu yapabilirim?

Şimdiden teşekkürler ustalarım!

Muhtemelen aynı bsd yi tekrar kurmaya çalışıyorsunuz.
Kurma aşamasında ismini değiştirerek kurarsanız klasör ismi vs farklı olacağından direkt olarak aynı bsd yi kurabilirsiniz

hayır hocam aynı bsd tekrar kurmuyorumda fakat karsılastıgım hata ıse genelınde makına devre dısı bırakıldı dıye bılgı verıyor ısım degısıklıgı makınaya verılen sıstem degısıklıgı yapmama rahmen sorun devam edıyor nedenı ıse arastırma ıcındeyım fakat soyle bır hatayı belırtmek ısterım ısım konusu ornegın : deneme 1 deneme 2 yaparsam bu ısımlerın sorun cıkarma ıhtımallerı varmı bılemedım dedıgın konu uzerınde gıdıyorum

hayır hocam aynı bsd tekrar kurmuyorumda fakat karsılastıgım hata ıse genelınde makına devre dısı bırakıldı dıye bılgı verıyor ısım degısıklıgı makınaya verılen sıstem degısıklıgı yapmama rahmen sorun devam edıyor nedenı ıse arastırma ıcındeyım fakat soyle bır hatayı belırtmek ısterım ısım konusu ornegın : deneme 1 deneme 2 yaparsam bu ısımlerın sorun cıkarma ıhtımallerı varmı bılemedım dedıgın konu uzerınde gıdıyorum
Yok ondan kaynaklı değil kurulum sonrası aldığın hatayı atar mısın ekran fotoğrafı olarak ?

tabı hocam ben kurulum gercekleştırdıkten sonra hataları atıcam suan proglemlerden dolayı kaldırdıgım ıcın tekrar kurulum gercekleştırecem hata aldıgım gıbı hataları sıze gosterıcem ılgınız ıcın tesekur ederım

Geri