Boş Zamanlarınızda Yaparak Ekstradan Cebe Para Koymanıza Yarayacak Yöntem

• Konuyu açan Konuyu açan Halil Caglar
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 10
  • Gösterim Gösterim 140

Halil Caglar

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
e-ticaret yapmak daha karlıdır ama sermaye gerektiren bir şey. youtube/twitch gibi yerlere içerik üretmek ya da yayın yapmak da hem iyi bir internet hem de epey çalışma gerektiriyor ayrıca belli bir sosyalliğiniz, eğlenceniz veya bilginiz olması lazım.

benim elimde hiçbir şey yok, fazla vaktim de yok, öğrenciyim, yan gelir istiyorum diyorsanız benim de deneyip çalıştığını gördüğüm yollardan biri ysense.

anket doldurma veya belli görevleri yapma şeklinde ilerleyen bir sistemi var. yapmanız gereken anketleri tutarlı şekilde doldurmak. 5 dolar yapınca bakiyenizi banka hesabınıza çekebiliyorsunuz.

Tüm Kazancım

szovwyh5.webp

Siz de Siteyi Denemek İsterseniz Link Bırakıyorum
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Bol Kazançlar Diliyorum.

Şundan para kazanmaya çalışacağına öğrenciler metin2de kostüm ekleme sökme öğrenseler çok daha fazlasını kazanırlar.

1739388981883.webp

Ben Saltanatın .py dosyaların şifersini kırayımda ozaman paraya bak sen :D

parayla satsan kimse almaz. öbür türlü sen kullansan swden çok para kazanamazsın. hayırlısı
nerden biliyorsun ki yapacağım işlemlerin kimlere yarayacağını ben yapacağımı zaten yaptım kanka amaç zaten para kazanmak değil zevkine oynamak :D hayırlısı olur inşallah

nerden biliyorsun ki yapacağım işlemlerin kimlere yarayacağını ben yapacağımı zaten yaptım kanka amaç zaten para kazanmak değil zevkine oynamak :D hayırlısı olur inşallah
yapacağın işler şuna yarar şuna yaramaz gibi bir cümle kullanmadım. parayla satsan kimse almaz dedim. hem zevkine oynamak istiyosan orjinalinde oynasana pvpde napacaksın xd

Öncelikle konu için teşekkürler bunu daha detaylandırıp para kazanabileceğin siteleri nasıl yapıldığınıda anlatamaya zamanın olursa güzel olur. Ayrıca yapay zeka ile para kazanma üzerine odaklanabileceğin tonlarca otomasyon sistemler var. Eğer zamanım olursa gerçekten LLM ve Agent mantıklarıyla inanılmaz şeyler yaratabileceğinide söylemek isterim.

Evde boncuk isi yapmaya benzer sadece ornektir asgari ucretli gunde 1000tl kazaniyorsan sen 5 enfazla 10 dolara kazanirsin oda ortalama 300tl gibi birsey tabi önceden ugrasmistim simdiki koşullarda aynıdır bence

Geri