Yardım Biyolog Sıfırlanması Hk.

• Konuyu açan Konuyu açan 4pies
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 42
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

4pies

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhabalar, filesımda hızlı biyolog sistemi kullanıyorum fakat server'ı shutdown ile kapatmama rağmen ve reboot öncesi pidleri normal biçimde kapatmama rağmen her reboottan sonra biyologlar sıfırlanıyor enum değerleri client ile game uyumlu sorun ne olabilir?

Sysserlar boş ve işin garip kısmı şu ki biyolog sonunu bilmiyor son görevi defalarca alabiliyorsun 50 kere tamamla 50 kere max hp 1100 bonusu alabiliyorsun client sysser'da boş

1738791499599.webp

paylaştığınız sistemin linki kırık olduğu için bakamıyorum nerden kaynaklanabileceği hakkında bir fikrim yok fakat

biten görevler sql de quest kısmına mı yazdırılıyor yoksa bir tablodamı tutuluyor bilmiyorum bu kısımları kontrol edebilirsin veya

forumda paylaşılan sistemi kurabilirsin bende bunu kullanıyorum.

paylaştığınız sistemin linki kırık olduğu için bakamıyorum nerden kaynaklanabileceği hakkında bir fikrim yok fakat

biten görevler sql de quest kısmına mı yazdırılıyor yoksa bir tablodamı tutuluyor bilmiyorum bu kısımları kontrol edebilirsin veya

forumda paylaşılan sistemi kurabilirsin bende bunu kullanıyorum.
SQL tablosuna yazıyor incelemen için sistemi paylaşıyorum

Dosya Eklentileri

Geri