Simyacılığı bırakmak ve Bordo bereli olmak istiyormuş bende napim eğitime soktum.yaşlı adamı koşturmaya utanmıyor musun okan
Simyacı erkek mi kadın mı bi karar verin.yaşlı simyacı teyzemizi, ekmek parası için çalışırken bu sıcakta koşturan okana her beğeni bir tokat arkadaşlar...
simyacı erkek moruk bıyıkları var bakın görsellerineSimyacı erkek mi kadın mı bi karar verin.
ben kadına benzettim ne bileyimSimyacı erkek mi kadın mı bi karar verin.
Bacanak senin gözlerde sıkıntı var ben sana diyeyim sen bu gidişle clientsource kodlarını game.py eklemeye başlarsın.ben kadına benzettim ne bileyim
ne var Yanii benim babaannemin de bıyıkları var.simyacı erkek moruk bıyıkları var bakın görsellerine
Yok be kanka bi aralar niyetlenmiştim sonda vazgeçtim. Aklımda başka bir sistem var.Okan hocam sanırsam officaldeki goblin eventini yapıyorsun doğrumu
Kervan sisteminde deveyi nasıl hedeflenebilir hale getircen ben onu merak ediyorumYok be kanka bi aralar niyetlenmiştim sonda vazgeçtim. Aklımda başka bir sistem var.
Fikir vereyim pet atak sisteminde klavyeli kontrol sistemi var oradan belki yola çıkılabilirKervan sisteminde deveyi nasıl hedeflenebilir hale getircen ben onu merak ediyorum
Merak ile bekliyorum.Yok be kanka bi aralar niyetlenmiştim sonda vazgeçtim. Aklımda başka bir sistem var.
o sistemde pete karşı taraf atak yapabiliyor mu?Fikir vereyim pet atak sisteminde klavyeli kontrol sistemi var oradan belki yola çıkılabilir
Hedeflenebilir derken kanka anlayamadım.Kervan sisteminde deveyi nasıl hedeflenebilir hale getircen ben onu merak ediyorum
Kervan sisteminde deveye saldırı yapacaklar ya onu nasıl yapmayı düşünüyorsun. Bir tarafta normal npc gibi gözükürken diğer tarafta mob gibi gözükecek ya onun için aklında ne var merak ettimHedeflenebilir derken kanka anlayamadım.
Moblara da saldirabiliyor evet ama petlere değilo sistemde pete karşı taraf atak yapabiliyor mu?
olay devenin saldırması değil ki. deveyi bir taraf mob olarak görüp saldırırken diğer tarafın npc olarak görüp koruması.Moblara da saldirabiliyor evet ama petlere değil
Kervana şuan haydutlar saldırabiliyor ve kervan öldüğünde item düşebiliyor. O dediğin kısımda clientsourceden yapılacak görsel taraf orası. InstanceBase.cpp iş görür herhalde.Kervan sisteminde deveye saldırı yapacaklar ya onu nasıl yapmayı düşünüyorsun. Bir tarafta normal npc gibi gözükürken diğer tarafta mob gibi gözükecek ya onun için aklında ne var merak ettim
Kervan skill olaylarını yapmayı düşünüyor musun?Kervana şuan haydutlar saldırabiliyor ve kervan öldüğünde item düşebiliyor. O dediğin kısımda clientsourceden yapılacak görsel taraf orası. InstanceBase.cpp iş görür herhalde.
Yapacağım kanka.Kervan skill olaylarını yapmayı düşünüyor musun?