3 - 4 gün boyunca bunu aradım. Yapmadığım şey kalmadı. 9.x'e mysql yüklemek değil de 10.4 üzerinde kaldırılan gcc 4.9'u FreeBSD 11.3'e yüklemek için. Sonunda vazgeçtim ve files gcc sürümünü yükselttim. Şimdi karşıma çıktı bir deneyeyim dedim, kuruldu 4.9. Üzüldüm biraz Tüm emeklerin için teşekkürler.
hocam bilişim izin veriyor herşeye fakat onlar kurulumunu bilmiyor yaniBilişimden aldığın sunucular indirme engellidir boşuna uğraşma
Direk sunucu alma ihtimalin düşük bu yüzden build işlemini kendi bilgisayarında yapabilirsin
işte nasıl yapıcam bilmiyor bilişimde metin2 bilişimi olmadığı için bilmiyorgcc49 artık desteklenmediği için varsayılan olarak kurulmuyor. Daha güncel sürümlere yükseltebilirsiniz
freebsd 9.2 32 bit kurdurdumFreebsd sürümü nedir?
Normalde 9 sürümünde gcc varsayılan olarak kurulu geliyordu.
Şu komutu çalıştırır mısınız?
cd /usr/ports/lang/gcc49
make install clean
fetch: ftp://ftp.FreeBSD.org/pub/FreeBSD/ports/distfiles/mpfr-3.1.2/mpfr-3.1.2.tar.xz: File unavailable (e.g., file not found, no access)
=> Couldn't fetch it - please try to retrieve this
=> port manually into /usr/ports/distfiles/mpfr-3.1.2 and try again.
*** [do-fetch] Error code 1
Stop in /usr/ports/math/mpfr.
*** [build-depends] Error code 1
Stop in /usr/ports/devel/binutils.
*** [install] Error code 1
Stop in /usr/ports/lang/gcc49.
hocam anlatımı yaptım files hangi gcc onada baktım gcc49 ama bu hatayı veriyor @WhistleArkadaş link bırakmış zahmet edip baksaydın kurmuştun manuel olarak
top in /usr/ports/math/mpfr.
hayır sadece arkadaşın attığı linkteki dosyayı indirip komutları girdim o kadar sizinkiyle aynıydı zatenportsnap fetch
portsnap update
Komutlarını girdiniz mi?