Bilgisayarıma bulaşan virüsler hakkında?

YunusEmreOfficial

Online - Çevrimiçi
Premium Üye
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
1
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda bi kaç dosya indirdim. Bunun sonucunda bilgisayar ilk açılırken script hatası veriyo ve ön kameranın ışığı açılıyor.
Bi kaç kez windowsun güvenlik taramasını felanda denedim. Pc üzerindeki admin yetkisine sahip kullanıcılarada baktım. Ama bulamadım. Virüs bulaşmış olabilir mi?
Birde bu script hatası gelince açılı olan tüm google sayfaları kapanıyor. Bazı sitelerdeki hesaplardanda çıkış yapılıyor. Şuan pcyi format atmaya hazırlıyorum. Açıkcası bir çok program kurulu tüm çalışmalarım felan duruyo onları yeniden düzenlemek istemiyorum. Format atmadan bunu nasıl çözebileceğim hakkında bilginiz ya da öneriniz var mı ?

Not: Linke vs tıklamadım. Sadece program indirip açmayı denedim.

Unhandled exception in script​

Şöyle birşey yazıyo.

1734186225225.webp

eğer çözemessem öyle yapıcam. :D

Aslında sorunda burda steam yüklü değil. Kullanmıyorum. :D
O halde buna neyin sebep olduğunu bulmak için şöyle bir yol izleyebilirsin;

Bu hatanın ekrana geldiği saat ve dakikaya tam olarak dikkat et. Mümkünse saniyeyi de.
Hatayı aldıktan sonra Başlat->Çalıştır->Olay Görüntüleyiciye gir ve Windows Günlükleri kısmından (muhtemelen Uygulamaya veya Sistem sekmesi)'ne gir ve kayıtları incele. Bu şekilde buna sebep olan programı tespit edebilirsin.

O halde buna neyin sebep olduğunu bulmak için şöyle bir yol izleyebilirsin;

Bu hatanın ekrana geldiği saat ve dakikaya tam olarak dikkat et. Mümkünse saniyeyi de.
Hatayı aldıktan sonra Başlat->Çalıştır->Olay Görüntüleyiciye gir ve Windows Günlükleri kısmından (muhtemelen Uygulamaya veya Sistem sekmesi)'ne gir ve kayıtları incele. Bu şekilde buna sebep olan programı tespit edebilirsin.
çok teşekkür ederim deniycem

Geri