Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Arkadaşlar selamlar oyun içerisinde PM geldiğinde oyun clienti aşağıdaysa veya bilgisayarda başka bir programda işlem yapılıyorsa
PM Geldiğinde clientin sarı olarak yanıp sönmesi yani PM nin geldiğini bildirmesi özelliğini nasıl yapabilirim bilgisi olan var mı.
gerekli dosyaları ilk olarak yedekle masaüstüne yedeğini al sonra işlemlere başla işlemleri yap bir sorun olursa geri yedekleri yüklersin sorun ortadan kalkar
gerekli dosyaları ilk olarak yedekle masaüstüne yedeğini al sonra işlemlere başla işlemleri yap bir sorun olursa geri yedekleri yüklersin sorun ortadan kalkar
Anladım yedekler var zaten hocam sorun yok ama başka birşey soracaktım aslında dosya aç kapa ile ilgili canlı görebilseydim iyi olurdu aklıma kazınırdı.
Anladım yedekler var zaten hocam sorun yok ama başka birşey soracaktım aslında dosya aç kapa ile ilgili canlı görebilseydim iyi olurdu aklıma kazınırdı.