Yardım Battlepass eklerken source taraflı aldıgım hata help pls

• Konuyu açan Konuyu açan memett4545
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 17
  • Gösterim Gösterim 125
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

memett4545

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba battlepass sistemi eklerken source taraflı bi hata aldım çözemiyorum fikir verecek veya yardımcı olabilecek var mıdır acaba

Ekran görüntüsü 2024-11-13 230624.webp

hatayı burdan alıyorum
Python:
Genişlet Daralt Kopyala
auto            GetBattlePassVector() const { return m_BattlePassInfo.vecBattlePass; }

Return edilen durumun type ını da verin hocam bir de c++ sürümünüz eski heralde

Varsayımsal olarak şu satırı da deneyebilirsiniz:
const std::vector<BattlePass>& GetBattlePassVector() const { return m_BattlePassInfo.vecBattlePass; }

Bu sistemi ekleyip bu tarz hata alanlar gcc sürümü düşük olduğundan kaynaklanıyor gcc10 yaparsan halledersin

Aşağıdaki konudaki yorumları inceleyebilirsin.

valla yapamadım makefileden yükselttim bsd de vardı build ettiğim o şekilde build aldı ama oyuna girdim battlepass itemini kullanınca game core verdi oyun gitti :D
Ben kurdum olabildiğince test ettim ama öyle bir durumla karşılaşmadım henüz game.coreyi aç bakalım bro

Merhaba battlepass sistemi eklerken source taraflı bi hata aldım çözemiyorum fikir verecek veya yardımcı olabilecek var mıdır acaba

20060 eklentisini görüntüle
hatayı burdan alıyorum
Python:
Genişlet Daralt Kopyala
auto            GetBattlePassVector() const { return m_BattlePassInfo.vecBattlePass; }
C++11 standartlarında da auto kullanılır ama yanlış bilmiyosam türünü belirtmek gerekir.
Daha güncel sürümlerde otomatik algılıyo türünü ama biraz eski olduğundan türünü kendiniz belirlemeniz gerekiyor.

Mesela decltype kullanarak bunu yapabiliriz. Örnek bir kod satırı bırakıcam. Umarım çözüm olur. Deneyin.

C++:
Genişlet Daralt Kopyala
auto GetBattlePassVector() const -> decltype(m_BattlePassInfo.vecBattlePass) {
    return m_BattlePassInfo.vecBattlePass;
}

C++11 standartlarında da auto kullanılır ama yanlış bilmiyosam türünü belirtmek gerekir.
Daha güncel sürümlerde otomatik algılıyo türünü ama biraz eski olduğundan türünü kendiniz belirlemeniz gerekiyor.

Mesela decltype kullanarak bunu yapabiliriz. Örnek bir kod satırı bırakıcam. Umarım çözüm olur. Deneyin.

C++:
Genişlet Daralt Kopyala
auto GetBattlePassVector() const -> decltype(m_BattlePassInfo.vecBattlePass) {
    return m_BattlePassInfo.vecBattlePass;
}
sürüm yükseltmem gerek sanırım ya ama nasıl yapcagımı bilmiyorum

Geri