Ben oltaya takıldı yazısı yazdığında onun kesin tutmasını istiyorum yani şansa değil kesin olarak tutsun istiyorumOltaya bir şey takıldı boş geçmesi diye biliyorum. O yüzden oltaya bir şey takıldı dediğinde bir şey çekmez
Neresini ayarlicam kesin tutmak için ne yazmam gerekli/usr/metin2/server/share/locale/turkey fishing.txt'den ayarlayacaksın diye biliyorum.
Neresini ayarlicam kesin tutmak için ne yazmam gerekli
fishing.txt içeriğini kod olarak foruma ekleyebilir misin?
fishing içerisinde en alt satırda boş ama değerler atılmış bir bölüm var orayı kaldırırsan o olay istediğin gibi olur. Ve /fish_miss_pct komutu mevcut 0 yaparsan da olayı kapatabilirsin.Neresini ayarlicam kesin tutmak için ne yazmam gerekli
void UseFish(LPCHARACTER ch, LPITEM item)
int r = number(1, 100);
int r = number(100);
Tamam denicem yarın sizleri haberdar ederim teşekkürler yanıtınız içinfishing içerisinde en alt satırda boş ama değerler atılmış bir bölüm var orayı kaldırırsan o olay istediğin gibi olur. Ve /fish_miss_pct komutu mevcut 0 yaparsan da olayı kapatabilirsin.
Yarın deneyip sizlere dönüş yapıcam teşekkürler yanıtınız içingame src fishing.cpp içerisinde;
C++:void UseFish(LPCHARACTER ch, LPITEM item)
bu fonksiyonda aşağıdaki kısmı şu şekilde değiştirirsen %100 olacağını düşünüyorum. (Yanlışta olabilir emin değilim)
Bul
C++:int r = number(1, 100);
Değiştir:
C++:int r = number(100);
herhangi birşey değiştirmedei yani %100 tutma olasılığı olmadıfishing içerisinde en alt satırda boş ama değerler atılmış bir bölüm var orayı kaldırırsan o olay istediğin gibi olur. Ve /fish_miss_pct komutu mevcut 0 yaparsan da olayı kapatabilirsin.
herhangi birşey değişmedi malesefgame src fishing.cpp içerisinde;
C++:void UseFish(LPCHARACTER ch, LPITEM item)
bu fonksiyonda aşağıdaki kısmı şu şekilde değiştirirsen %100 olacağını düşünüyorum. (Yanlışta olabilir emin değilim)
Bul
C++:int r = number(1, 100);
Değiştir:
C++:int r = number(100);
İşten geldiğimde gece dosya atarım denersinherhangi birşey değiştirmedei yani %100 tutma olasılığı olmadı
olur tamam beklemedeyimİşten geldiğimde gece dosya atarım denersin
Evet tüm balıkları %100 ihtimalle tutsun istiyorumSen sudak gibi balıkların hepsinin %100 mü tutmasını istiyorsun?
Ben sandım ki oltaya birşey takıldı belli değil şeyini soruyorsun sandım.