- Ticaret Puanı
- 6
gündemdeki Merih Demiral olayını bilmeyen yoktur sanırım. bu saatten sonra avrupanın adaletli bir yer olduğunu savunan da çıkmaz umarım. yine de düşüncelerinizi almak istiyorum.
mhpliler kullanıyor diye mi acabaBen hala bozkurt işaretinin siyaset ile ne bağlantısı olduğunu merak ediyorum
Kimin kullandığının hiçbir önemi yok. Sokaktaki vatandaş bile kullanabilir. Sonuçta bozkurt işareti türk siyasetine değil, türk mitolojisine ait bir sembol. Bu verdikleri ceza, haksız bir ceza olduğu gibi Türk tarihini de hiçe saymakla eş değerdir. Zamanında nasıl koymuşsak artık, binlerce yıl sonra hala kuyruk acısı çekiyorlar. Bu cezanın altındaki tek gerçek Türk düşmanlığıdır. Futbolla zerre alakam yoktur ama bunu anlamak zor değil.mhpliler kullanıyor diye mi acaba
onu ben de biliyorum canım sen öyle sordun diye söyledimKimin kullandığının hiçbir önemi yok. Sokaktaki vatandaş bile kullanabilir. Sonuçta bozkurt işareti türk siyasetine değil, türk mitolojisine ait bir sembol. Bu verdikleri ceza, haksız bir ceza olduğu gibi Türk tarihini de hiçe saymakla eş değerdir. Zamanında nasıl koymuşsak artık, binlerce yıl sonra hala kuyruk acısı çekiyorlar. Bu cezanın altındaki tek gerçek Türk düşmanlığıdır. Futbolla zerre alakam yoktur ama bunu anlamak zor değil.
siyaset ile bir alakası yokBen hala bozkurt işaretinin siyaset ile ne bağlantısı olduğunu merak ediyorum
tamamen dış siyasetle alakalı, yoksa merihin bu hareketi derhal 2 maç ceza ise bellingham bu sene boyunca oynanan hiçbir maça katılamazdı. avrupalıların türkleri 2. sınıf görmesinden başka bir şey değilsiyaset ile bir alakası yokLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.sırf verilmek için verildi, lobiliğin etkisi.
Avrupa hiçbir zaman adaletli olmadıgündemdeki Merih Demiral olayını bilmeyen yoktur sanırım. bu saatten sonra avrupanın adaletli bir yer olduğunu savunan da çıkmaz umarım. yine de düşüncelerinizi almak istiyorum.