- Ticaret Puanı
- 0
Arkadaşlarım merhaba
Bugün Boyunca uğraştığım 2 farklı filesten aynı sistemi söktüğüm bikaç sorunum var
aura sistemini 2. kez söküp ekliyorum fakat sorun hep aynı
Aura Giysisini Giyince silah gidiyor ve silah fişi hiç takılmıyor normaldede silah fişi girmiyo aura giyili olamdığı halde
tamama basınca hiçbirşey olmuyor ve aura giysisi altında emiş yazmıyor
aura emdirme panaline hiçbirşey koyulmuyo
clientten syser hiç alamdım
başkada syser veya game.core yok
hepinize teşekür ederim şimdiden
Bugün Boyunca uğraştığım 2 farklı filesten aynı sistemi söktüğüm bikaç sorunum var
aura sistemini 2. kez söküp ekliyorum fakat sorun hep aynı
Aura Giysisini Giyince silah gidiyor ve silah fişi hiç takılmıyor normaldede silah fişi girmiyo aura giyili olamdığı halde
tamama basınca hiçbirşey olmuyor ve aura giysisi altında emiş yazmıyor
aura emdirme panaline hiçbirşey koyulmuyo
clientten syser hiç alamdım
ch1 syser:
SYSERR: Feb 21 22:06:57 :: locale_find: LOCALE_ERROR: "Aura Only Refine Material Ice Runic";
SYSERR: Feb 21 22:07:00 :: locale_find: LOCALE_ERROR: "Aura Only Refine Material Ice Runic";
SYSERR: Feb 21 22:07:02 :: locale_find: LOCALE_ERROR: "Aura Only Refine Material Ice Runic";
SYSERR: Feb 21 22:37:08 :: OnClick: CInputMain::OnClick BuGece.Click.NOT_EXIST_VID[21153]
SYSERR: Feb 21 22:37:08 :: OnClick: CInputMain::OnClick BuGece.Click.NOT_EXIST_VID[21153]
hepinize teşekür ederim şimdiden