config.ini aç srv1_account,srv1_player,srv1_common yazanların başındaki srv1_ yazısını silkardeşim çok teşekkür ederim indirdim kurayım dedim fakat unknown database srv1.account hatası alıyorum biliyormusun acaba
kardeşim çok teşekkür ederim indirdim kurayım dedim fakat unknown database srv1.account hatası alıyorum biliyormusun acaba
kardeşim çok teşekkür ederim indirdim kurayım dedim fakat unknown database srv1.account hatası alıyorum biliyormusun acaba
config.ini aç srv1_account,srv1_player,srv1_common yazanların başındaki srv1_ yazısını silkardeşim çok teşekkür ederim indirdim kurayım dedim fakat unknown database srv1.account hatası alıyorum biliyormusun acaba
oldu kardeşim ALLAH gönlüne göre versin çok çok teşekkür ederim bu velinimet attack serveri ne zamandır arıyordum şimdi bol bol edit yapıp farm yapacağım oyunda çok sevindim eyvallah adamsın... <3config.ini aç srv1_account,srv1_player,srv1_common yazanların başındaki srv1_ yazısını sil
evet malesef yabancı dil hevesim kursağımda kaldıYenile dedin mi?
onun programla alakası yok senin filesinle ilgili db txt mi seninevet malesef yabancı dil hevesim kursağımda kaldı
onun programla alakası yok senin filesinle ilgili db txt mi senin
sağlık olsun ya okadar anlamıyorum vidra2 filesi bu oyun içi tr olduguna şükrediyorumconf içinde item_names.txt var yabancı dil olmasının nedeni orası