Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Sa dostlar 1 lw at at resmi ile çağırmak istiyorum lakin çağırdığım zaman görev yap diyor bu görevi nasıl kaldırabilirim acaba
quest ile alakalı diye düşündümde bulamadım yardımcı olacak varmıdır teşekkürler
Herkese iyi forumlar 21 level iken at asker at kitaba tıklayınca geliyor fakat at seviyesini 1 veya 11 seviye yaptığımda seviyeleri dahilinde olan çağırma kitaplarına tıkladığımda 1 seviye ve 11 seviye at gelmiyor. neyle alakalı olabilir bu?
quest taraflı mı client src taraflı mı onu anlayamadım
Herkese iyi forumlar 21 level iken at asker at kitaba tıklayınca geliyor fakat at seviyesini 1 veya 11 seviye yaptığımda seviyeleri dahilinde olan çağırma kitaplarına tıkladığımda 1 seviye ve 11 seviye at gelmiyor. neyle alakalı olabilir bu?
quest taraflı mı client src taraflı mı onu anlayamadım
Official at geliştirme sistemini yaparken horse_menu.quest olması lazımdı burada kitaplara tıkladığında yanlış hatırlıyor olabilirim horse gradeye göre bu bilgiler geçiyordu. Örneğin zırhlı at kitabı kullanarak at çağıracaksın diyelim.
use zırhlı at kitabı
grade == 0
Görevi yap
grade == 1
Bu kitapla normal atı çağıramazsın.
grade == 3
Bu kitapla asker atı çağıramazsın.
Buna benzer birşey vardı. Tam hatırlamıyorum ama.
Diyelim bir görev questin var ve görevi tamamladın horse.set_grade(1)
Gradeyi 1 yapmış oldun tekrar kullandığın zaman sana görevi yap demeyecek çünkü grade artık 0 değil. Hatırladığım kadarıyla anlatıyorum belki bazı yerler ve isimler farklı olabilir.