Çözüldü Artemisia ekleme hk

• Konuyu açan Konuyu açan CuRSED
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 18
  • Gösterim Gösterim 209
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

CuRSED

Premium Üye
Premium Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
herşeyini ekledim fakat bazı eksikler var msmydi onu hallettk şmdi name_artemisia olarak bi eksik var bulamıyor bunu 2 satır kod var hata veriyor orayı heralde başka yerede eklemesi var.

ben aktif uğraştığım için şuan tamamlarsak bende konuda tas tamam olmuş olur
@hasanmacit

syserr
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

locale için olan eklemelerini special patch common içerisinede yap

Çözüm
skill desc roottan çekiyor bide navicat skill proto eklememiş te olabilirsin.

files txt değilmi zaten alt yapı. ftp ekleyip dumpla onu locale aktarıyorum eklencek kodlarda basit zaten neyin hatası bu

.MSA error hatası item protoyla nasıl gidicek? çekmiyor veya okumuyor diye bi sys var şuan sorun item protoda değil
öpüşme animasyonları olmasa da oyun çalışır. hem madem bu kadar çok biliyosun hatayı çöz ozaman. ben yardımcı olmaya çalışıyorum. protoda yaptığın hatalarda skill proto hatasına sebebiyet verebilir. zaten hata yapmasan benden özel mesajla itemcsvreader.cpp dosyasını istemezdin. uicharacter 852 de bir warning gösteriyor orayı kontrol et benden bu kadar.

item proto konusunda yardım edicek varmı?
syserr bu
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

ftp item names proto ekledm doğruda eklediğimi düşünyom ama dump proto kapatıp locale atma kısmında yanlış var galiba

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri