Soru ALT YAPI SERVER FİLES ARTISI VE EKSİSİ

Herhangi bir konuda danışmak istediğiniz soru varsa bu öneki seçebilirsiniz.

miranyabilisim

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Herkese merhaba. Uzun zamandır Metin2 ile ilgilenmiyordum. Çoğu şeyi unuttum. Whistlenin udemy eğitim videolarını izleyip alt yapı server filesi oluşturmak istiyorum. Form da hali hazırda var onu gördüm ancak bilgim eksik olduğu için hafızamı yenilemek istiyorum. Hali hazırda formda sunulan alt yapı filesi bugün kurdum açtım bazı hataları vardı ancak bilgi eksiğim olduğu için yapamadım.
-Atak server ile bağlantı kurmaya çalıştım ancak MySQL sürümünü yükseltin diye uyarı geldi.
-4lü envanter sistemi eklemek istedim ancak Whistlenin alt yapı server filesi nde ki krizi/novaline/Srcs/Client/UserInterface kısmında işlem yapmam gerekiyordu ve bu dosyaları hali hazırda kurulu serverde nasıl işlem yapacapımı bilemedim. Adminimizi de fazla rahatsız etmek istemedim.
Siz değerli üstadlarımdan sadece şu sorunun cevabını istiyorum. Eğitimleri alıp tek tek uğraşıp bilgi edinerek ve zaman harcayarak bu filesi yapsam günümüz fileslerine uyarlamayı gerçekleştirebilir miyim?
Bana bunun artısı ekşisi ne olur?
Herkese teşekkür ediyorum. :)

ellenmemiş files iyidir hocam sorun çıktıkça fixleye fixleye gidersiniz, aynı 2. el araba almak gibi bir arabanın ilk sahibi olmak büyük rahatlık.

ellenmemiş files iyidir hocam sorun çıktıkça fixleye fixleye gidersiniz, aynı 2. el araba almak gibi bir arabanın ilk sahibi olmak büyük rahatlık.
şöyle bir ekleme yapayım bu cümleye, arabanın ilk sahibisiniz fakat ilk banttan çıkanı kullanıyorsunuz, yani fabrikasyon hatalarını da çözmediniz :P
Yine de hata olacaksa da benim elimden olsun kafasındayım, altyapı geliştir en azından hatanı kendin yapmış olursun.

Geri