Yardım alt yapı hk

• Konuyu açan Konuyu açan uqursen
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 8
  • Gösterim Gösterim 112
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.
hangi alt yapıyı kullanıyorsunuz hangisini tavsiye edersiniz teşekkürler.
şuan martysama üzerinden gitmekteyim genel olarak herkes bunu kullanıyor ama owsap kullananlarda mevcut ekle çıkar şekilde forumlardan sistem eklicek isen marty kullanmanı tercih ederim owsap biraz daha ileri seviye her sistemi rahat şekilde ekleyemezsin yeni başlıyorsan

This is the best structure you can see in this period, really one of the best infrastructures currently available. You will find difficulty and some problems in building the version and running it, but despite all that, it is very beautiful and available in more than one language.

I do not recommend Marty 5.7 because there is no version without the bug Mount.

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Öğrenmek istiyorsan elinin altında bir marty sürümü bulundur ama çalışmalarını hiç ellenmemiş files ile yapmanı tavsiye ederim, kopyala yapıştırla cidden hiç bir şey elde edilmiyor.

Aklındaki sistemlere benzerler varsa onları incele, değişiklikler yap deneyerek çok şey öğrenebilirsin.

martysama 5.8 tabikide windowsda run edecek halde geliyor serverı, clientıda aynı şekilde debug modda geldiği gibi çalıştırabiliyorsunuz, ben olsam diğer fileslarla uğraşmazdım bile.

Geri