Çözüldü altın medeni dönen temayı degıstırmek

• Konuyu açan Konuyu açan akarca
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 48
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

akarca

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
merhabalar ben bu medeni altın dönen kısmı degıstırmek ıstıyorum locale uıscıpt loandig bölümlerıne sıstemlerıne baktım bu temayı yakalıyamadım saf altın orjınal hali yapmak istiyorum bılgı veya yardımcı olursanız sevınırım tesekurler

altın.webp

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Çözüm
Merhaba,
Onun görseli pack içerisinde locale de olur genelde locale/ui içerisine bak mall.tga ismi.
Bende iconu yok atamıyorum elinde varsa görseli ordaki mall.tga ile değiştir. Localeyi kapat değişir.
Şuan googlede araştırayım mobildeyim bulursam iconuda eklerim. İyi çalışmalar.

Düzeltme, sanırım buldum.
Aşağıdaki rarı indir içindeki mall.tgayı locale/ui/mall klasörü içerisine at içindekiyle değiştir.
Screenshot_20241102-190912_Chrome.webp
Merhaba,
Onun görseli pack içerisinde locale de olur genelde locale/ui içerisine bak mall.tga ismi.
Bende iconu yok atamıyorum elinde varsa görseli ordaki mall.tga ile değiştir. Localeyi kapat değişir.
Şuan googlede araştırayım mobildeyim bulursam iconuda eklerim. İyi çalışmalar.

Düzeltme, sanırım buldum.
Aşağıdaki rarı indir içindeki mall.tgayı locale/ui/mall klasörü içerisine at içindekiyle değiştir.
Screenshot_20241102-190912_Chrome.webp

Dosya Eklentileri

Son düzenleme:
Çözüm
sorun dedıgınız şekılde locale ui mal dosyasında mall tga dosyasını sılıp tekrar verdıgınız dosyayı ekleme yaparak degıstırılmıstır tesekur ederım

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri