- Ticaret Puanı
- 0
Sevgili dostum Hüseyin den alıntıdır. (@Frosa )
Konudaki bütün teşekkürler Hüseyin'e armağan olsun.
Veda Metini:
Lafı uzatmak istemiyorum. Bilgisayar dünyasına veda paylaşımımdır bu şekilde taçlandırmak istedim. Ne Metin2 ne bu tarz işlerle uğraşmak istemiyorum. İyi olduklarım, kötü olduklarım veya iyi, kötü anılarım oldu. Kurulum konusunda yardımcı olamayacağım oyuna giriş yapanlar resim atarlarsa moderatör arkadaşlardan ricam konuya normal olarak eklesinler. Ayrıca takip edenler bilir dosyanın nasıl olduğunu, son halidir en son yaptığım güncellemeleri içerir, Bu düzeyde bir...
Konudaki bütün teşekkürler Hüseyin'e armağan olsun.
Veda Metini:
Lafı uzatmak istemiyorum. Bilgisayar dünyasına veda paylaşımımdır bu şekilde taçlandırmak istedim. Ne Metin2 ne bu tarz işlerle uğraşmak istemiyorum. İyi olduklarım, kötü olduklarım veya iyi, kötü anılarım oldu. Kurulum konusunda yardımcı olamayacağım oyuna giriş yapanlar resim atarlarsa moderatör arkadaşlardan ricam konuya normal olarak eklesinler. Ayrıca takip edenler bilir dosyanın nasıl olduğunu, son halidir en son yaptığım güncellemeleri içerir, Bu düzeyde bir...
- hasanmacit
- Yanıt: 106
- Forum: Dosya Paylaşım - (Files, Panel, Model, Grafik)
üstteki kurulum local serverde başarılı.
buil etme şöyle.
cmake 3.16 gui kuruyorsunuz vs tudio 2019 cmakeli olanı kuruyorsunuz.
cmakedede source dosyaalrını seçip başlat diyorsunuz uzun bir süre kuruyor sonra oluşan dosyaalrdan build alıyorsunuz.
Ben sanal windows sunucuya bağlanamadım.
sanal windows sunucuda ne yapıalcka yazarsaız seviniirm