Adalet Crownguard 'dan sikayetciyim

• Konuyu açan Konuyu açan KURALS1Z
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 85

KURALS1Z

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
hüseyin adlı arkadaşla bundan 2 hafta önce piyasada dolaşan 1 120 filesin sorunsuz hali varmı demiştim bize ait demişti birebir aynı dosyalar arkadaş dokunulmamış hali demişti 1 haftadır yazıyorum arkadaşa sistemin sql dosyaları eksik zindan sistemi sorunlu kaç defa dile getirdim bunları ekti 2 haftadır yazıyorum cevap yok arkadaş bakmamaya inat etmiş forumlarda geziyor ben parasındada degilim insanın zoruna gidiyor böyle birşey beklemediği kişiden ödeme dekontunuda atardım buraya özel bilgiler olduğu için paylaşmama kararı aldım yaptığı çok yanlış

Dosya Eklentileri

• kanıt1.webp
    kanıt1.webp
    33,2 KB · Gösterim: 26
@Adalet açıklama için bekleniyorsunuz. Lütfen 24 saat içerisinde yanıt veriniz.

Üyelerimizden ricam şikayet konuları ile ilgisi olmayanlar lütfen yorum yapmasın. Bu kural ihlalidir.

not: Paylaşılan dosyalarla birebir aynı aynı hatalar mevcut

Yaptığınız bu alışveriş için neden ticaret puanı göndermediniz? Forum üzerinden tanışıp yaptığınız ticaretlerde tarafların birbirine puan göndermesi gerekiyor. Alıcı ve satıcıların böylelikle güvenilirlik derecesi ortaya çıkar.

Açıkçası sonraki süreçlerde birbirlerine değerlendirme puanı göndermeyen kişilerin şikayetlerini boşa düşüreceğiz.

Yaptığınız bu alışveriş için neden ticaret puanı göndermediniz? Forum üzerinden tanışıp yaptığınız ticaretlerde tarafların birbirine puan göndermesi gerekiyor. Alıcı ve satıcıların böylelikle güvenilirlik derecesi ortaya çıkar.

Açıkçası sonraki süreçlerde birbirlerine değerlendirme puanı göndermeyen kişilerin şikayetlerini boşa düşüreceğiz.
Cok eskiden tanirdim bukadar ilgisiz parayi al git kafasinda oldugunu bilmiyordum insan birsey satiyorsa sorunsuz vermeli ornek veriyorum global siralama vb zindan takip gibi sistemlerin eksikligi var daha detayli baksaam cok sey cikar parasida oyle buyuk bir mevla degil ama ne bileyim stabil el deymemis hali diyince

Geri