Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu marysama bir files config dosyasını geliştirmek hatta düzenlemek istiyorum. fakat herhangi bir bileşeni yok sanırım srcleri var fakat config ayrı bir src si olur sanırım. bunu nasıl düzenleyebilirim.
tamam hallettim başka bir filesin açık kaynak kodu olan cinfig dosyalarını kullandım işe yarıyor. konu kapatılabilir çözüm de verilmede olur kendim çözdügüm için. dert degil.
tamam hallettim başka bir filesin açık kaynak kodu olan cinfig dosyalarını kullandım işe yarıyor. konu kapatılabilir çözüm de verilmede olur kendim çözdügüm için. dert degil.
yok ya bazı kişilerin aksine çözüm kasmak bana göre degil.. çözümü söyledim bunu mantıklı bir şekilde açıklada çözüm sen işaretlen.. ben öyle takılıyorum.
yok ya bazı kişilerin aksine çözüm kasmak bana göre degil.. çözümü söyledim bunu mantıklı bir şekilde açıklada çözüm sen işaretlen.. ben öyle takılıyorum.
Kimsenin çözüm kasma derdi yok, forumu bilmiyorsun insanlarını tanımıyorsun yargılamayı bırak.
Ve kimse de sana senin sorunlarının çözümlerini açıklamak zorunda değil.
Bilirim bilmem o bana kalır ama senin gibi birisine yardım etmem, hadi iyi forumlar sana.