Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Access Denied For user hatası alıyorum, bir türlü çözemedim , acaba root mt2 kullanıcı adı karışıklığından mı kaynaklanıyor , nereyi değiştirmeliyim yardımcı olursanız sevinirim. Ne yaptıysam düzelmedi.
Sorunu çözdüm, /usr/game/cores/auth klasörü içindeki CONFİG dosyası içindeki
PLAYER_SQL: localhost mt2 mt2sifre account
COMMON_SQL: localhost mt2 mt2sifre common
LOG_SQL: localhost mt2 mt2sifre log kısmında (mt2sifre yerine nt2şifre yazmışım)
Merhaba,
Sıfırdan altyapı geliştiriyorum. Zaman zaman benimde sıfırlanıyor. Nedenini bilmediğim halde. Bu hatanın sebebi mt2 adında bir kullanıcının olmaması varsa bile tablolara erişimi yok. Aşağıdakileri sırayla uygula.
Öncelikle putty yardımı ile serverimize bağlanalım. Sonra aşağıdakini yazalım.
mt2 adında kullanıcım zaten var. ben tablodan mt2 kullanıcısını silip senin yazdığın kodlarla tekrar kullanıcıyı ekleyip yetki verdim ama düzelmedi. Acaba ilk fotoğraftaki gibi root olarak giriş yapıyorum oraya mt2 olarak mı girmeliyim , diğer fotoğrafta da kullanıcılar görünüyor onlarda bir sorun mu var bakar mısınız ? (Sorun düzelmedi)
Sorunu çözdüm, /usr/game/cores/auth klasörü içindeki CONFİG dosyası içindeki
PLAYER_SQL: localhost mt2 mt2sifre account
COMMON_SQL: localhost mt2 mt2sifre common
LOG_SQL: localhost mt2 mt2sifre log kısmında (mt2sifre yerine nt2şifre yazmışım)