- Ticaret Puanı
- 2
24 Nisan 2020 tarihinde, Netflix platformunda yayınlanan türk yapımı Aşk 101 dizisinde okula uyum sağlayamayan bir grup lise öğrencisinin hikayesini ele alır.
Sürekli disipline giden bu grup en son yaptığı haylazlıklar nedeniyle okuldan atılmaktan kıl payı kurtulurlar. Kendileri lehine oy veren hocalarını öğrenirler ancak beraberinde üzücü bir haberi de alırlar. Okuldan atılmasına engel olan tek hocaları tayinini istemiştir. Okul müdürü ise bunu fırsat görüp bu grubu okuldan atmaya yeminlidir. Bunun üzerine grup Burcu hocanın okulda kalmasını sağlamak için plan kurar.
Dizi içerisinde seçilen müzikler ise oldukça ana cuk oturmuş diyebilirim. Merak edenler için dizide bulunan şarkıların listesini paylaşıyorum.
Netflix, Spotify üzerinden dizide bulunan şarkıların listesinin bulunduğu listeyi paylaşmış. Dinlemek isteyenler için aşağıya ekledim.
Sürekli disipline giden bu grup en son yaptığı haylazlıklar nedeniyle okuldan atılmaktan kıl payı kurtulurlar. Kendileri lehine oy veren hocalarını öğrenirler ancak beraberinde üzücü bir haberi de alırlar. Okuldan atılmasına engel olan tek hocaları tayinini istemiştir. Okul müdürü ise bunu fırsat görüp bu grubu okuldan atmaya yeminlidir. Bunun üzerine grup Burcu hocanın okulda kalmasını sağlamak için plan kurar.
Dizi içerisinde seçilen müzikler ise oldukça ana cuk oturmuş diyebilirim. Merak edenler için dizide bulunan şarkıların listesini paylaşıyorum.
- Barış Manço - Aman yavaş aheste
- Mavi Sakal - Başladım Yürümeye
- Erkut Taçkın - Sevmek İstiyorum
- Yavuz Çekin - Çok İstiyorum
- Mehmet Güreli - Sen ve Ben
- The Clash - Should I Say or Should I Go
- Duman - İstanbul
- Soul Sacrifice - Comatose
- Levent Yüksel - Onursuz Olmasın Aşk
- Tampon - Sosyete
- Tampon - Candy Castles
- Tampon - Hortum
- Tampon - Dolapdere
- Tampon - Mavi pembe
- Mansur Ark - Maalesef
- Mor ve Ötesi - Daha mutlu olamam
- Arcadian Child - The March
- Baba zula - bir sana bir de bana
- Adamlar - Acının ilacı
- Bon Jovi - You Give Love a Bad Name
- Bulutsuzluk Özlemi - Sözlerimi Geri Alamam
- Siya Siyabend - Sevda emzirdim
- Duman - Hayatı yaşa
- Athena - senden benden bizden
- Natalie Imbruglia - Torn
- Tom Odell - Sirens
- Mr. big - Wild World
- Şebnem Ferah - Bu aşk fazla sana
- Ferdi özbeğen - Gülmek için yaratılmış
- 3 hürel - Bir sevmek bin defa ölmek demekmiş
- Pixies - Where is my mind
- Cem Karaca - Ay karanlık
- Luciano Pavarotti - La Donna È Mobile (Rigoletto)
- Hicaz Roman Havası
- Sevim Deran - Hatırla Sevgili
- Edith Piaf - La foule
- Franz Ferdinand - Take Me Out
- Sufle - Pus
- Emre Aydın - Afili Yalnızlık
- Nina Simone - Feeling Good
- Cem Karaca - Adsız
- Şebnem Ferah - Bugün
- The Cranberries - Ode To My Family
- Yann Tiersen - Porz Goret
- Athena - Kafama Göre
- The Mayries - We are young
Netflix, Spotify üzerinden dizide bulunan şarkıların listesinin bulunduğu listeyi paylaşmış. Dinlemek isteyenler için aşağıya ekledim.